Electrolux Newsroom Denmark

Electrolux udfordrer eleverne på InnoCamp 2010

Photos

InnoCamp 2010 har slået dørene op til en tredages innovationscamp for 8. klasserne og eleverne fra erhvervs- og ungdomsuddannelserne i  Fredericia, er Electrolux blandt de udvalgte virksomheder, der stiller de godt 350 elever en særlig udfordring. En udfordring, der kræver innovation, kreativitet og samarbejde.

InnoCamp skal gennem samarbejdet med erhvervslivet åbne de unge elevers øjne for innovation, vækst og uddannelse.

“En af vores værdier er passion for nyskabelse, og InnoCamp 2010 handler jo netop om nyskabelse – både opgaverne, de unge får stillet, måden de skal arbejde på og det, at campen samler de unge på tværs af uddannelser og alder”, fortæller Erik Møller, administrerende direktør i Electrolux Danmark.

Electrolux har derfor bedt de unge om at komme med bud på, hvordan man kan gøre Electrolux’ klimavenlige hvidevarer mere spændende og attraktive hos de 18-25-årige førstegangskøbere.

Eleverne kan frit vælge, om de vil fokusere på innovativ markedsføring via sociale og mobile medier eller på at gøre produkterne mere spændende ved hjælp af produktinnovation.

“Vi har mange innovative og klimavenlige produkter, som vi gerne vil gøre de unge førstegangskøbere opmærksomme på, og i den sammenhæng er Innocamp 2010 også et godt match for Electrolux. Vi er derfor glade for at kunne bidrage til en spændende og udfordrende camp for eleverne fra de lokale folkeskoler og ungdomsuddannelser”, siger Erik møller.

De 350 unge elever har fået syv forskellige virksomhedsudfordringer at vælge imellem, og ca. en tredjedel af eleverne har valgt at kaste sig over Electrolux-opgaven.

Om InnoCamp 2010

Det er Fredericia Kommunes skoleafdeling og Fredericia Erhvervsudvikling, der har taget initiativ til innovationscampen sammen med ungdomsuddannelserne og Electrolux. InnoCamp 2010 finder sted fra d. 5. – 7. oktober i Erritsø-Hallen.

InnoCamp har sin helt egen Facebook-side, hvor man kan se mere om, hvordan arbejdet med opgaverne skrider frem.

Læs også mere på www.innocamp2010.dk

Save and share this post