Electrolux Newsroom Denmark

Mad+Medier deltagere: I røg og damp – vind en ovn

Photos

Hvis du skal til workshop med Saida Benyahia, kok på Le Sommelier på dagens Mad+Medier arrangement kan du deltage i en lodtrækning om en lækker dampovn fra Electrolux AEG. Saida underviser i dampning og stegning og hendes cases er søtunge, gråand, fasan og krondyr.

Du bliver en dygtigere gastronom og får tjek på teknikken, og vi kan vise dig, at Electrolux tager det seriøst, når vi siger, at vi overfører viden, teknik og kompetencer fra de professionelle til private. Saida viser nemlig også, at kombi dampovnen er et eksklusivt køkkenredskab skabt med udgangspunkt i professionelle kokkes redskaber og behov – og at professionelle teknikker kan genskabes i ovnen som er skabt til den kræsne forbruger.

Du kan opleve mere af Electrolux AEG Neue Kollektion her og læse mere om ovnen her.

Sådan deltager du

Skriv en tweet eller email til csl@essencius.dk med din vildeste oplevelse på Mad+Medier 2011. Hvis du tweeter, så husk #cslambach . Vi trækker vinderen af ovnen fredag d. 23. september og vinderen får direkte besked.

Save and share this post