Electrolux Newsroom Denmark

Få din helt egen jule-Assistent

Photos

Gæsterne er på trapperne, bordet er dækket, retterne stillet frem, og du har knoklet i køkkenet hele dagen, til din arm værker. Lyder det bekendt? Bare rolig – hjælpen er på vej. For Electrolux’ nye køkkenmaskine ’Assistent’ klarer alt det kedelige arbejde, når årets julemad skal tilberedes. Og samtidig er din nye køkkenassistent både elegant og retro i looket.

Julen er forbundet med masser af hyggeligt samvær med familie og venner omkring middagsbordet det er tiden for hjemmebag, julefrokoster og ikke mindst den store julemiddag. Og hvad enten du er til traditionelle juleretter eller kan lide at eksperimentere, kan du nemt bruge mange timer i køkkenet, når årets julemad og julebag skal røres, æltes og piskes, indtil armene nærmest går i selvsving.

Mad smager bare bedre, når den er tilberedt derhjemme med personligt udvalgte og friske ingredienser. Men mad lavet fra bunden kræver både tid og en masse ekstra arbejde: æltning, piskning, røring med mere. Og det er her, din køkken-’Assistent’ fra Electrolux kommer ind i billedet for at hjælpe dig med at opnå de allerbedste resultater, samtidig med at du sparer tid og faktisk nyder at kokkerere.

Brunkager, julekringle, rugbrød – retter, der tidligere har syntes svære eller i hvert fald tidskrævende at tilberede, bliver langt nemmere med Electrolux’ køkken-’Assistent’, der på flere måder hjælper med at rykke de kulinariske grænser i dit køkken.

En ny køkkenklassiker er født

Assistent er udviklet på baggrund af Electrolux’ mangeårige erfaring med at producere køkkenmaskiner, og med en motor med 10 hastighedsintervaller og 1.000 watt er der tale om et yderst robust og kompakt redskab. Den nye køkkenassistent har et elegant retro-design, og med sin skinnende lak og blanke krom er Assistent designet til at pryde ethvert køkkenbord og udfordrer dig til at afprøve nye, lækre retter i køkkenet. Assistent klarer alt det kedelige arbejde, så du kan koncentrere dig om det sjove!

God fornøjelse!

 

Save and share this post