Electrolux Newsroom Denmark

Enestående: AEG ProTex Plus får topkarakter blandt tørretumblere

Photos

Den aktuelle udgave af Test, som udgives af den tyske forbruger testorganisation, Stiftung Warentest, offentliggør en omfattende test af elleve tørretumblere med og uden varmepumpe. AEG ProTex Plus tørretumbleren med varmepumpeteknologi (T77684EIH) viste vej som vinder af den overordnede evaluering. Den tyske testvinder markedsføres i Danmark med modelbetegnelsen T77685IH3.

I dag er det nærmest umuligt at forestille sig, at vasketøjet klares uden en tørretumbler. Tørretumblere er tidsbesparende, sparer besvær med ophængning og nedtagning af tøj – og leverer blødt og friskt vasketøj uden den store indsats. I 9/2014 udgaven af Test, tester tyske Stiftung Warentest tørretumblere med og uden varmepumpeteknologi. En omfattende evaluering hvor de forskellige modeller bliver vurderet under følgende overskrifter: “Tørring”, “Miljø karakteristik”, “Betjening” og “Sikkerhed og brug”. Den klare vinder (test resultat 1.9 – GOD)  er AEG ProTex Plus med varmepumpe.

Enestående pleje af selv silke og uld
Med den innovative AbsoluteCare™ teknologi hører pilling, huller og skarpe folder i dit yndlingstøj til fortiden. Specialdesignede tromlerotationer ved hvert enkelt program får tøjet til at se ud, som da det var nyt. Den nye teknologi beskytter og vedligeholder vasketøjet – hvilket også overbeviste Stiftung Warentest. At AEG sætter nye standarder for tøjpleje bekræftes af Woolmark Blue certificeringen. I ProTex Plus tørretumblerne  har tøjet den nødvendige plads til at folde sig ud, hvilket forebygger krøl, folder og pilling.

Energieffektivitet betaler sig
Tiden, hvor tørretumblere virkelig var strømslugere, er nu endelig helt slut. AEG tørretumblere med SensiDry varmepumpe teknologi bruger op til 50% mindre energi og er dermed i energieffektivitetsklasse A+++. Ved hjælp af den innovative OptiSense teknologi tilpasses programlængden automatisk til den enkelte fyldning, og hvor fugtigt tøjet er – hvilket betyder, at perfekt tørt tøj altid nås med minimalt energiforbrug. Stiftung Warentest siger: “Meget god”.

Save and share this post