Electrolux Newsroom Finland

Ergorapido-testirata edustaa hauskaa modernia taidetta

Photos

Suunnittelija Tobias Allansson on luonut Ergorapido -design-imurille maailman ensimmäisen imureiden testaukseen suunnitellun radan. Rata sopii täydellisesti imurin tyyliin edustamalla modernia taidetta.

Ruotsalaissuunnittelija Tobias Allansson on tottunut työskentelemään taiteen ja tekniikan risteyskohdassa. Allanssonin uusin luomus on pilke silmäkulmassa rakennettu testirata Electroluxin Ergorapidolle. Rata huomioi monipuolisesti tarpeita, joihin jokaisen imurin tulisi arjessa vastata ja samalla osoittaa, kuinka näppärästi Ergorapido selviytyy pienistä, tarkkuutta vaativista siivoustehtävistä.

”Haluamme kokeilla, kuinka Ergorapido pärjää testeissä laboratorioiden ulkopuolella”, Ergorapidon tuotepäällikkö Christer Månsson toteaa. ”Kolme ominaisuutta, joista olemme kehittäneet ylivertaisia, ovat poimintamekanismi, helppo käsiteltävyys ja joustava ohjaus.”

Testiradan rakentaminen Ergorapidolle on luonnollinen valinta, sillä imuri on osoittautunut sitoutumattoman testilaboratorio SLG:n suorittamassa testissä tehokkaimmaksi akkukäyttöiseksi pölynimuriksi. Radan suunnittelija Tobias Allansson on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Urbanearsille, WESCille, Modartille ja Freitagille.

”Lempiosani laitetta on se, kun kengät tiputtavat lattialle kasan roskia ja Ergorapido noukkii ne ongelmitta”, Allansson kuvailee. ”En ole koskaan aikaisemmin työskennellyt näin läheisesti imureiden kanssa. Kuitenkin projektin loputtua hankin oman keltaisen Ergorapidon, sillä tuntui yhtäkkiä oudolta, ettei se enää ollutkaan osa työtäni.”

Seuraavasta linkistä voit tutustua Ergorapido-testiradan toimintaa esittelevään videoon: www.electrolux.com/performancethroughart

Save and share this post