Electrolux Newsroom Finland

Ergorapido Tekniikan Maailman testivoittaja

Photos

Electroluxin Ergorapido Plus on voittanut Tekniikan Maailman varsi-imuritestin. Näppärä kodinapulainen sai erityistä kiitosta käyttömukavuudestaan.

Lokakuun 2010 Tekniikan Maailma testasi akkukäyttöisiä pölynimureita eri valmistajilta. Kaikkein tärkeimpänä arvosteluperusteena lehden raati piti käyttömukavuutta, jonka lisäksi erityistä huomiota kiinnitettiin myös puhdistustehoon, toiminta-ajan pituuteen, sekä roskasäiliön tyhjentämisen ja suodattimen puhdistamisen helppouteen.

Electroluxin Ergorapido Plus -varsi-imurin käyttömukavuutta lisäsi Tekniikan Maailman testaajien mukaan sen neljän ledin työvalaisin sekä akun varauksen merkkivalo. Näitä kahta ominaisuutta ei löytynyt yhdestäkään muusta testatusta varsi-imurista. Loppuarvostelussa mainittiin erikseen myös Ergorapido Plus -imurin hyvä puhdistusteho, hiljainen ääni sekä helpoksi tehty pölysäiliön tyhjentäminen.

Seinään kiinnitettävä varsi-imuri on oikein kätevä laite, etenkin jos kärsii selkä- tai polvivaivoista. Vertailun parhaaksi valitun Ergorapido Plus -imurin ulkonäkö sai erityisiä kehuja, testaajien mukaan laitetta pitää mielellään esillä keittiössä tai ruokailutiloissa.

Jokaista testattua 2-in-1-imuria voi käyttää sekä perinteisenä rikkaimurina että varsi-imurina, jolloin siihen lisätään turbosuulake lattioiden ja mattojen imurointia varten. Lattiasuulakkeita testattiin lautalattialla, räsymatolla ja karkealla juuttimatolla. Imuroitavana likana käytettiin hiekkaa, paperisilppua ja kahvijauhetta. Suulakkeiden ulottumista hankaliin paikkoihin testattiin pyydystämällä villakoiria vuoteiden alta ja seinän vierustoilta.

Testissä oli mukana kuusi imuria. Electroluxin Ergorapido Plus -imurin lisäksi mukana olivat Hooverin freejet 3-in-1, Boschin Move3, Philipsin DailyDuo, Wilfan HVS-12W ja Nilfiskin Handy 2-in-1.

Save and share this post