Electrolux Newsroom Finland

Electrolux palkittiin kultaisella leijonalla Cannesissa

Photos

Electroluxin Vac from the Sea -projekti palkittiin kultaisella leijonalla Cannes Lions -markkinointiviestintäfestivaalin PR-sarjassa. Maailman arvostetuimmalla mainosfestivaaleilla palkittu Vac from the Sea -projekti tiedottaa kierrätysmuovin tarpeesta ja kampanja onkin tavoittanut miljoonia kuluttajia ympäri maailman.

Electrolux kiinnitti yli 175 miljoonan ihmisen huomion kierrätysmuoviongelmaan keräämällä valtamerten muovijätettä ja luomalla siitä ainutlaatuisia konsepti-imureita. Imurit ovat näytteillä yli kymmenessä maassa vuosien 2010–2012 aikana ja muistuttavat näin merien muovijäteongelmasta.

Electroluxin Green-imurimalliston imurit on valmistettu jopa 70 prosenttisesti kierrätetystä materiaalista. Vihreällä mallistollaan Electrolux haluaa tuoda julkisuuteen kierrätysmuovin vajeen maalla, ja toisaalta valtamerien suunnattomat muovijätemassat. Osa Green-malliston tuotoista lahjoitetaan Vac from the Sea -hankkeen kautta 5 Gyres ja Algalita -muovintutkimusjärjestöille, jotka tekevät jatkuvaa työtä valtamerten muovijätteen analysoimiseksi ja havainnoimiseksi. Järjestöjen johdossa on valtavan merellisen jätekeskittymän, Tyynenmeren jätepyörteen, löytäjä.

Vac from the Sea -projekti käynnistyi kesällä 2010 ja on saanut useita palkintoja ja tunnustuksia. Projektiin voi tutustua tarkemmin vaikuttavien You Tube -videoiden avulla ja Vac from the Sea -blogissa.

Save and share this post