Electrolux Newsroom Finland

Stefano Marzano luotsaamaan Electroluxin designosaamista

Photos

Stefano Marzano on Electroluxin kaikkien aikojen ensimmäinen Chief Design Officer. Uudessa työssään Marzano tulee johtamaan omaa yksikköään, joka kokoaa konsernin designosaamisen yhteen. Muutokset mahdollistavat innovatiivisten ja entistä ajankohtaisempien ratkaisuiden tuomisen markkinoille vieläkin nopeammin.

Electroluxin strategiana on esitellä innovatiivisia tuotteita, jotka on suunniteltu käyttäjää ajatellen ja käyttäjien mielipiteet huomioon ottaen. Viime vuonna Electroluxille luotiin kaksi uutta johtotehtävää: Chief Technology Officer ja Chief Marketing Officer. Nyt Electroluxin innovaatiokolmio on valmis, eli tutkimus ja kehitys-, markkinointi- sekä designyksiköt toimivat tiiviisti yhdessä kehitysprosessissa – näin Electrolux keskittyy yhä voimakkaammin asiakkaisiin ja kuluttajiin.

”Ihailen Electroluxin perinteikkyyttä ja vahvaa tuotemerkkiä. Olen ylpeä päästessäni mukaan tälle inspiroivalle ja haastavalle matkalle. Innovaatiokolmion toiminnasta tulee jännittävää – ajankohtaisten ratkaisujen luominen nopeutuu ja asiakkaiden arki helpottuu kaikkialla maailmassa”, Stefano Marzano kertoo.

Stefano Marzano (s. 1950) on tehnyt pitkän uran Royal Philips Electronicsin palveluksessa, viimeiset 20 vuotta Chief Design Officerin tehtävässä. Vuoteen 1998 saakka hän toimi professorina Milanon Domus Academyssa, ja 1999–2001 hän luennoi vierailijaprofessorina Milanon polyteknisessä instituutissa (Politecnico di Milano). Marzano on myös kirjoittanut ja toimittanut useita kirjoja designista. Lisäksi hän on European Design Leadership Boardin jäsen ja usean designkoulun neuvonantaja. Hän on myös saanut useita muita kunnianosoituksia, arvonimiä ja palkintoja. Marzanolla on tohtorinarvo arkkitehtuurista Politecnico di Milanosta.

Save and share this post