Electrolux Newsroom Finland

Electrolux uusii visuaalisen ilmeensä

Photos

Electroluxin logo sekä kuva- ja värimaailma ovat läpikäyneet uudistuksen, jonka myötä yrityksen visuaalista ilmettä on raikastettu ja selkeytetty. Uudistuneen ilmeen tarkoituksena on tuoda yrityksen arvot esille entistä paremmin myös visuaalisen viestinnän kautta. 

Uudistuksen takana on halu yhtenäistää Electroluxin tuotteiden muotokielessä näkyvä sulavuus brändin kaiken visuaalisen viestinnän kanssa. Uudistettu ilme tulee näkymän niin Electroluxin digitaalisissa kanavissa kuin tuotepakkauksissa ja myymälämateriaaleissa.

”Electrolux on vahvasti kuluttajalähtöinen ja innovatiivinen brändi. Haluamme tämän näkyvän myös visuaalisessa ilmeessämme. Olemme uudistuksen myötä halunneet tuoda markkinoille visuaalisen identiteetin, joka erottautuu kuluttajalle kaikissa kanavissa, luoden samalla vahvan brändikokemuksen”, sanoo MaryKay Kopf, Electrolux-konsernin markkinointijohtaja.

Logouudistuksella Electrolux on halunnut nostaa brändin ajattoman symbolin yrityksen visuaalisen kommunikaation keskiöön. Carlo Vivarellin vuonna 1962 suunnittelema logo on saanut modernimman ja selkeämmän muotokielen, joka viestii laadukkaasta ja innovatiivisesta yrityksestä, unohtamatta kuitenkaan yrityksen pitkiä perinteitä ja arvomaailmaa. Visuaalisen ilmeen uudistus on kuitenkin enemmän kuin logon ja värimaailman modernisointi: uudistuksen myötä Electrolux haluaa myös viestiä yrityksen arvomaailmasta entistä vahvemmin.

 

Save and share this post