Electrolux Newsroom Finland

Electroluxille myönnetty Industry Leader -palkinto RobecoSAMin kestävän kehityksen arvioinnissa

Photos

Electrolux on nimetty toimialajohtajaksi jo neljäntenä vuotena peräkkäin RobecoSAMin yritysten välisessä kestävän kehityksen arvioinnissa. RobecoSAM Sustainability Yearbook rankkaa vuosittain yrityksiä näiden kestävän kehityksen toiminnan perusteella 59 eri kategoriassa. Electrolux osallistui arviointiin kotitalouksien kulutustavarakategoriassa. 

RobecoSAM on arvioinut jälleen yli 3000 maailman suurinta yritystä kestävän kehityksen toiminnan perusteella 59 eri kategoriassa. Kustakin kategoriasta parhaiten suoriutunut yritys palkittiin Industry Leader -palkinnolla.

Electrolux ylsi korkeimpaan pistemäärään ja palkittiin Industry Leader-, Gold Class- ja Industry Mover -palkinnoilla kotitalouksien kulutustavarakategoriassa. Industry Mover -palkinto on varattu kustakin kategoriasta yhdelle yritykselle, joka on parantanut suhteellisesti eniten kestävän kehityksen toimintaansa.

“RobecoSam on yksi maailman suurimmista kestävän kehityksen toiminnan arvioijista. Olemme erittäin ylpeitä toimialajohtajuudestamme näin kovassa kilpailuympäristössä.” sanoo Henrik Sundström, Electroluxin kestävän kehityksen osaston johtaja. “Tämä on osoitus siitä, että Electrolux on pystynyt onnistuneesti integroimaan kestävän kehityksen näkökulman liiketoimintaansa. Haluamme kuitenkin jatkossa tehdä entistäkin enemmän töitä tämän eteen. Olemme parhaillaan päivittämässä kestävän kehityksen strategiamme varmistaaksemme, että voimme myös tulevaisuudessa vastata laiteteollisuuden haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla.”

RobecoSAM mittaa yritysten kestävän kehityksen hankkeita taloudellisesta, ekologisesta ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta. RobecoSAMin edustajan mukaan kotitalouksien kulutustavaroiden kategoriassa menestyneiden yritysten erottava tekijä on ollut innovaatiot, erilaiset laatu- ja palvelutekijät sekä onnistunut brändityö. Hyvää kestävän kehityksen työtä tekevät yritykset tekevät tämän lisäksi aktiivisesti työtä kiinnittääkseen huomiota turvallisuus- ja ympäristöasioihin tuotteen koko elinkaaren ajan.

 

Save and share this post