Electrolux Newsroom Finland

Electrolux palkittiin viidellä iF Design Award -palkinnolla

Photos

Electroluxille on myönnetty viisi if Design Award -palkintoa tunnustuksena huipputson muotoilusta. Voittajatuotteet ovat: AEG:n CombiPro FreshPlus -jääkaappimallisto, Electroluxin RealLife -astianpesukonemallisto, Electroluxin Design Line -astianpesukonemallisto, AEG:n MaxiSense Combi -induktioliedet ja Masterpiece Collection -sarjaan kuuluvat lähes ammattitason keittiön pienlaitteet.

iF Industry Forum Design on myöntänyt Electroluxille iF Design Award -palkinnon viidestä eri tuotekokonaisuudesta. iF Design -palkintoja on jaettu eri alojen toimijoille erinomaisista muotoilusaavutuksista vuodesta 1954 lähtien.  Palkintoja jakaa 53-henkinen alan huipuista koostuva tuomaristo. Tänä vuonna kilpailuun osallistui noin 5000 kilpailuehdotusta yli 60 maasta. iF-merkki on kansainvälisesti tunnettu erinomaisen muotoilun symboli.

Palkitut tuotemallistot: 

AEG CombiPro FreshPlus -jääkaapit

A +++-energialuokkaan kuuluvan AEG:n CombiPro Fresh Plus -jääkaappimalliston ominaisuuksiin kuuluvat mm. innovatiivinen ja tyylikäs LED-valaisin, joka valaisee jääkaapin sisätilan ja himmenee jääkaapin ovea suljettaessa. Jääkaapeissa yhdistyvät erinomainen suorituskyky ja erittäin alhainen energiakulutus. Mallistoon kuuluvien jääkaappien ovissa on edistyneet hipaisupainikkeet, jotka mahdollistavat säilytysominaisuuksien täydellisen hallinnan.

 

Electrolux RealLife® -astianpesukoneet

Electroluxin RealLife-astianpesukonemallisto käyttää puolet vähemmän vettä astioiden pesuun kuin mitkään muut markkinoilla olevat astianpesukoneet. Astianpesukone säästää vettä kierrättämällä viimeisimmän pesun huuhteluveden seuraavan pesukerran esipesuun, taaten samalla puhtaan ja raikkaan pesutuloksen jokaisen pesun jälkeen. XXL-kokoinen pesukori mahdollistaa jopa 15 hengen ruokailuastioiden pesun kolmen ruokalajin illallisen jälkeen – samanaikaisesti.

 

Electrolux Design Line -astianpesukoneet

Design Line -astianpesukoneet ovat Electroluxin uusin premium-tason astianpesukonemallisto. Design Line -astianpesukoneet ovat erinomainen valinta niin isoille perheille kuin isoja juhlia järjestäville kotitalouksille koneen isokokoisen kaukalon takia. Tyylikkään astianpesukonemalliston ulkokuori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 

AEG MaxiSense Combi -induktiokeittotaso

AEG:n induktiokeittotaso tunnistaa keittoastian muodon ja koon ja luo tarkan keittoalueen sen mukaan. Keittotaso on varustettu uniikilla ominaisuudella, joka mahdollistaa kahden eri lämpötilan säätämisen keittoastian alle samanaikaisesti. Värillisellä kosketusnäytöllä varustettu induktiotaso on yleisilmeeltään ja käyttöominaisuuksiltaan yksinkertainen ja tyylikäs.

 

Masterpiece collection – keittösarja

Electroluxin Masterpiece Collection -keittiösarja koostuu tehokkaasta sauvasekoittimesta, monitoimikoneesta ja tehosekoittimesta.  Premium tason mallisto on kehitetty kotikokeille, jotka haluavat ravintolatason laitteita kotiinsa. Ruostumattomasta teräksestä ja muotoon valetusta alumiinista valmistetut laitteet päivittävät minkä tahansa kotikeittiön ajattomalla muotoilullaan. Laitteiden jämerä ulkomuoto tuo ammattimaista tunnelmaa ruoanlaittohetkeen.

 

Save and share this post