Electrolux Newsroom Asia Pacific

A Celebration, 1000 Years in the Making

Photos

Ironing Contest in Laundry RoomVacuum Contest in Fashion HouseFashion Show of Yesteryears and Today

From its humble beginnings as the centre of French Indochina, Thăng Long, more commonly known as Vietnam’s capital city Hanoi, has evolved over the last millennium to become a bustling metropolis.

To celebrate this remarkable achievement, Electrolux organised a special lifestyle event on 26 August, taking guests through fashion, food, music and home appliances from Hanoi’s past 1,000 years.

The event kicked off with invited guests, comprising distributors and selected customers, being taken through three unique concept rooms: The Café, Laundry Room and Fashion House. Guests were brought through the development of household appliances and the lives of Vietnamese people over the past 1,000 years, giving them the opportunity to reflect on how Electrolux’s home appliance technology has improved the way household chores are done.

Ironing Contest in Laundry Room

Ironing Contest in Laundry Room

Vacuum Contest in Fashion House

Vacuum Contest in Fashion House

Since its introduction to the Vietnamese market in 1993, Electrolux has helped make household chores an easier more efficient affair, leaving consumers with more time to spend with their loved ones and on the things they love.

The demonstration sessions gave guests the chance to familiarise themselves with the latest range of home appliances from Electrolux. As part of the fun and games, guests were also given the chance to win some attractive Electrolux appliances when they took part in competitions held during the event.

Fashion Show of Yesteryears and Today

Fashion Show of Yesteryears and Today

Other event highlights included a traditional “Chau Van” performance by artist Thu Huyen (Huyen Cheo), a runway parade of Vietnam’s traditional costume, the Áo Dài, and performances by Vietnam’s top pop group “Ngoc Khue”.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Từ thời kỳ Pháp thuộc được xem là trung tâm của Đông Dương, Thăng Long được biết đến như thủ đô của Việt Nam – Thành phố Hà Nội, đã đấu tranh qua hàng thiên niên kỷ để giành độc lập vẻ vang như ngày hôm nay.

Để đánh dấu sự độc lập vẻ vang của nhân và dân Thăng Long xưa, Electrolux đã tổ chức sự kiện chào đón ngày đặc biệt này của nhân dân thủ đô vào ngày 26 tháng 8 năm 2010 tại Hà Nội bằng các chương trình chào đón khách hàng thân thiết với các chương trình ẩm thực, thời trang, ca nhạc của nhà cung cấp để chào đón đại lễ này.

Chương trình tổ chức với khách mời, đại lý và khách hàng thân thiết tại các phòng được trang trí theo các kiểu thiết kế đặc sắc: phòng Café, phòng giặc ủi và phòng thời trang. Khách mời được sử dụng các thiết bị gia dụng tiên nghi và được biết đến quá trình hàng ngàn năm của người Việt Nam với các thiết bị từ thô sơ cho đến hiện nay.

Tham gia vào thị trường Việt Nam từ năm 1993, đến nay Electrolux đã giúp cho cuộc sống ngày, giúp bạn có được giây phút vui sướng, thư giãn, trải nghiệm thú vị mọi thứ xung quanh bạn.

Cách thức bài trí trong chương trình làm cho quan khách cảm thấy thân thiện và yêu thích với các thiết bị gia dụng của Electrolux. Phần không kém hấp dẫn nữa là trò chơi cho khách hàng tạo cơ hội để bạn có thể sở hữu các thiết bị gia dụng mà Electrolux mang lại trong suốt chương trình trò chơi gia dụng.

Điểm độc đáo của chương trình là biểu diễn ca múc nhạc mang đậm chất truyền thống như hát chèo “Chầu Văn” biểu diễn bởi nghệ sỹ Thu Huyền (Huyền Chèo), bộ sưu tập trang phục áo dài từ truyền thống đến hiện đại và phần trình diễn của ca sỹ hát nhạc sôi động của Việt Nam “Ngọc Khuê”.

Save and share this post