Electrolux Newsroom Belgium

Batibouw dossier AEG

Op Batibouw focust AEG op de nieuwste inbouwapparaten voor de keuken. Zoals alle toestellen van dit Duitse merk zijn ze weer prachtig vormgegeven en functioneel. Als pioneer in innovatieve technieken, pakt AEG onder meer uit met de nieuwe ProClean vaatwassers en een TFT-scherm voor de bediening van de inductiekookplaten. 
 
 AEG brengt professionele technologie, geavanceerde functies en gespecialiseerde apparaten binnen het bereik van de consument. De huishoudtoestellen van AEG behoren tot het topsegment van de groep Electrolux, één van ‘s werelds grootste fabrikanten van huishoudtoestellen. 
 
Centraal bij elk AEG-ontwerp is de doorgedreven aandacht voor ecologie en economie, herkenbaar aan het zogenaamde ‘Öko’-label. De meeste inox toestellen zijn voortaan voorzien van een handig ‘NoTouch’ laagje, dat vingerafdrukken voorkomt. Dat de apparaten daarnaast ook uiterst stil werken, en altijd beschikbaar zijn in diverse afmetingen weet zelfs de meest veeleisende consument te waarderen! 
 
Als eerste in Europa introduceert AEG een inductiekookplaat met gebruiksvriendelijk TFT-scherm. De nieuwe ProClean AEG-vaatwassers zijn niet alleen de stilste, maar ook die met de ruimste inhoud op de markt. Het zijn maar twee voorbeelden van de pioneersrol die AEG speelt in de sector van huishoudtoestellen. Ontdek alle innovaties in dit persdossier!

 

Save and share this post