Electrolux Newsroom Belgium

Wellness wasmachine

Photos

Shine concept wall

Nooit eerder was een wasmachine zo glamoureus

Het nieuwe ‘Shine’ gamma van Electrolux is nog in conceptfase, maar werd voor het eerst voorgesteld op het Salone del Mobile in Milaan (14-19 april 2010). Het omvat twee wasmachines: een vrijstaand model en een uiterst compact toestel dat aan de muur bevestigd wordt. Het vrijstaande toestel kan onder de wastafel geïntegreerd worden. Het muurmodel is amper te onderscheiden van de andere badkamerkastjes.
Omdat in de toekomst er steeds minder ruimte zal zijn voor een aparte berging of wasplaats, is de nood aan compacte toestellen groter dan ooit. Om de wasmachine naadloos in de badkamer te integreren, zonder het wellnesskarakter van deze ruimte te verstoren – bedacht het Electrolux Design team een nieuwe trend waarbij de materialen, kleuren en verlichting van de wasmachine de sfeer zelfs nog verhogen!
Wellness wasmachine
Rond de deur van de ‘Shine’ machines zijn gekleurde lichtjes geïntegreerd die kloksgewijs de cyclus weergeven van het wasproces. Tegelijk zorgen zij voor een sfeervolle verlichting.
Op die manier wil Electrolux als het ware een emotionele band creëren met de toestellen. Naast de ‘looks’ heeft het Shine gamma uiteraard ook de functionele voordelen van alle Electrolux toestellen, nl. stille werking,  energiezuinige programma’s en gebruiksvriendelijke bediening.
Wat ons betreft, kan het Electrolux Shine gamma niet snel genoeg op de markt komen!

Save and share this post