Electrolux Newsroom Belgium

In een kwartier een wasje gedraaid!

Photos

Electrolux Time Manager II

Time Manager II als standaardfunctie

Alle nieuwe wasmachines van Electrolux zijn uitgerust met een Time Manager II-functie. Met acht verschillende tijdsfuncties bepaal jij exact wanneer je was moet klaar zijn. Er is zelfs een wasprogramma van 15 minuten, voor wie z’n favoriete kledingstuk geen minuut langer kan missen!

Minder tijd, minder energie, meer flexibiliteit

Wasmachines met standaard wastijden passen niet altijd in een druk en veeleisend dagschema. Een ‘wasdag’ is een luxe waar de meeste mensen geen tijd voor kunnen maken. Bovendien hebben niet alle kleren een intensieve wasbeurt nodig en kan je op die manier niet alleen fors op tijd, maar ook op energie besparen.

Met de Time Manager kunnen binnen het uur verschillende types was gedaan worden in speciale wascycli. Gedaan dus met favoriete kleren die lang in de linnenmand liggen omdat je geen tijd hebt om ze te wassen!

Een kind kan de was doen’

De Time Manager II is een eenvoudige, zichzelf uitwijzende functie die toelaat om de optimale wasoptie te kiezen voor jouw kleren. Selecteer eerst het type van textiel, kies dan tussen een aantal tijdsopties. Elke optie geeft duidelijk weer hoe vuil de kleren mogen zijn om een proper resultaat te garanderen. Verschillende types van kleren vereisen verschillende manieren van wassen. Sportkledij vraagt bijvoorbeeld een intensieve was, terwijl delicate stoffen maar een zacht programma nodig hebben.

Het leven van de vrouw vereenvoudigen is al ruim 90 jaar de ultieme doelstelling van de Zweedse producent van huishoudtoestellen Electrolux. De Time Manager II-functie is de zoveelste innovatie waarmee Electrolux de mogelijkheid biedt om je tijd te besteden aan leukere dingen dan aan het huishouden!

Electrolux. It’s your time to shine!

Electrolux wasmachines met Time Manager II-functie, de voordelen op een rijtje:

• 8 verschillende tijdsniveau’s: Je favoriete stuks altijd op tijd klaar.

• Total control: Een wasprogramma op maat. Selecteer zelf de vuilheidsgraad, de temperatuur en het type materiaal.

• Super quick time cyclus: Een propere was in 15 minuten tijd (delicaat & synthetisch).

• Easy to use: Een eenvoudig, zichzelf uitwijzend controlepaneel. Heel gebruiksvriendelijk.

• Large Capacity: Verkrijgbaar voor 6,7 of 8 kg.

Electrolux wasmachines met Time Manager II-functie:

Verkoopprijs: vanaf € 599

Verkoopinfo: www.yourtimetoshine.be en www.electrolux.be

Persinformatie: Sabine Simoens, T (050)67 17 23, MOB (0472)905 344 – E sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux: Vincent Goffin, T (02)363 04 90, vincent.goffin@electrolux.be

Save and share this post