Electrolux Newsroom Belgium

Photos

Electrolux 'Woolmark Gold label' dryer

Zonder risico delicate stukken in de droogkast

Electrolux lanceert eerste droogkast met ‘Woolmark® gold’-label

Dankzij Electrolux kunnen wollen truitjes, zijden jurkjes en lingerie voortaan zonder risico in de droogkast. Electrolux is de eerste en enige producent die een droogkast op de markt brengt met een Woolmark gold’-label. Dit internationale kwaliteitslabel garandeert dat ook de meest delicate was perfect veilig wordt gedroogd.

Handdoeken, bedlinnen en katoenen kledij stoppen we probleemloos in de droogkast. Voor wollen truitjes, zijden jurkjes en lingerie moeten we hopen op mooi weer of een plaatsje zoeken om ze plat te laten drogen… Electrolux lanceert nu de eerste droogkast met Woolmar®k gold-label waarmee je in alle veiligheid ook deze delicate kledij machinaal kan drogen.

’Woolmark® gold’-label

Woolmark® is een symbool dat wereldwijd garant staat voor kwaliteit en zorg voor wollen kledij. Voor dit logo aan een droogkast wordt toegekend, moet het toestel door een heel streng certificatieproces. Het certificaat garandeert dat wolgoed volledig veilig en zonder enige schade wordt gedroogd.

Er zijn twee certificaten: zilver en goud.

– Woolmark® silver: droogt veilig alle wollen stuks die in de machine mogen worden gewassen.

– Woolmark® gold voor de meest delicate was: droogt zonder risico de meest delicate wollen stuks die enkel met de hand gewassen mogen worden.

 Electrolux is de eerste en enige producent die een droogkast op de markt brengt met een ‘Woolmark gold’-label.

Inverter motor

Een uiterst duurzame inverter motor zorgt ervoor dat het wolgoed veilig en zacht wordt gedroogd. Deze hoogtechnologische motor houdt continu dezelfde snelheid aan en optimaliseert de draaibewegingen van de trommel. Dankzij deze delicate wiegbeweging wordt het wolgoed optimaal gedroogd, terwijl de lucht zachtjes door de stof gaat. Elke 10 minuten stopt de trommel kort (2 sec.) zodat de kleren draaien voordat de motor opnieuw – in tegenovergestelde richting – begint te roteren. Ideaal voor een veilig en zacht wolprogramma!

Meer ‘kwali-tijd’ met Electrolux. It’s your time to shine!

De voordelen op een rijtje

– Snel en eenvoudig wolgoed drogen, zonder alles zorgvuldig te moeten ophangen of plat te laten drogen.

– 8 kg capaciteit.

– Sneldroogprogramma voor katoen en synthetische stoffen*.

– Energie efficiëntie klasse B.

– Heel erg stil, 62 dB(A).

– Geschikt voor delicate stukken die een zacht droogprogramma vereisen.

* Dankzij de inverter motor zijn deze programma’s sneller dan een standaarddroger. Met de speciale Quick cyclus duurt het amper 55 minuten om een lichte lading katoen te drogen en 30 minuten voor een lichte lading synthetische stoffen.

Electrolux ‘Woolmark® gold’-droogkast, ref EDC78550W

Verkoopprijs: € 599

Info: www.yourtimetoshine.be en www.electrolux.be

Persinformatie

Sabine Simoens, T (050)67 17 23, MOB (0472)905 344 – E sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux – Vincent Goffin, T (02)363 04 90, E. vincent.goffin@electrolux.be

Save and share this post