Electrolux Newsroom Belgium

Eindelijk een vaatwasser voor het ‘echte’ leven

Photos

Real Life: loadReal Life XXL tubReal Life: satelite spray armReal Life funny movie

Electrolux ‘Real Life’ vaatwasser helemaal aangepast aan de manier waarop we NU leven

De eerste vaatwassers kwamen op de markt in een tijd waarin de mensen al lang blij waren dat een standaard servies er in paste. Grote of delicate stukken werden als vanzelfsprekend met de hand afgewassen. Tegenwoordig willen wij ook een wok, grote schotels en zelfs champagneflûtes in de vaatwas kwijt. Het liefst zonder te moeten voorspoelen en met een stil en zuinig programma dat perfect schoonmaakt. Wel, Electrolux maakt dit allemaal mogelijk met de nieuwe ‘Real Life’ vaatwasser!

XXL laadruimte

Door de motor compacter te maken en 4 cm lager te plaatsen slaagde Electrolux er in om maar liefst 10 l meer laadcapaciteit te creëren binnen dezelfde standaard buitenafmetingen. Daarnaast zijn de manden flexibel inzetbaar – ook in gevulde toestand -, kan je de bestekkorf horizontaal verschuiven en hebben de rekjes ‘soft spikes’ om glazen en kopjes veilig op hun plaats te houden. Dit biedt plaats aan de meest uiteenlopende stukken, zoals grote potten, dienbladen en zelfs hoge wijnglazen.

Fluisterstil

Het inbouwmodel van de nieuwe Electrolux ‘Real Life’ vaatwasser is met 37 dB(A) absoluut de stilste. Omdat je niet hoort of de vaatwasser in werking is, projecteert het toestel een stip op de grond om het einde van het programma aan te duiden.

Veel zuiniger dan afwassen met de hand

De Electrolux Real Life vaatwasser is bovendien een extreem zuinig toestel dat maar 8 à 11 l waterverbruik per beurt. Als het programma afgelopen is, schakelt het toestel zelfs automatisch de stroom uit om sluimerverbruik te vermijden. Uniek is ook de mogelijkheid om de vaatwasser aan te sluiten op zowel warm als koud water. Het warme water kan zelfs afkomstig zijn van een zonneboiler en wordt – indien te heet – met koud water op de juiste temperatuur gebracht.

Uiteraard zorgt de Electrolux Real Life vaatwasser ook gewoon voor een perfecte vaat. Het toestel maar liefst vijf verschillende sproeiniveaus, waaronder een dubbelroterende sproeiarm op de bodem die tegelijk de filter reinigt.

Niet duurder dan een gewone vaatwasser

Vanaf 599 euro heb je al een vrijstaande Electrolux Real Life vaatwasser.

Want het ‘echte leven’ is tenslotte meer dan afwassen…!

Meer ‘kwali-tijd’ met Electrolux. It’s your time to shine!

Electrolux Real Life vaatwasser – Verkoopprijs: vanaf € 599

Info: www.yourtimetoshine.be en www.electrolux.be

 Bekijk zeker eens het ‘Real Life’ filmpje op www.yourtimetoshine.be!

Persinformatie

Sabine Simoens, T (050)67 17 23, MOB (0472)905 344

E sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux – Vincent Goffin, T (02)363 04 90, E. vincent.goffin@electrolux.be

Save and share this post