Electrolux Newsroom Belgium

Wasautomaat met schuine trommel spaart je rug

Photos

Electrolux 'Icon'

Nog gemakkelijker je was in- en uitladen

Electrolux ‘Icon’ wasautomaat met schuine wastrommel spaart je rug

Je zou je afvragen waarom niemand er ooit eerder aan dacht…: een schuine wastrommel! De trommel van de Icon wasautomaat van Electrolux is hoger geplaatst, staat lichtjes schuin en heeft een extra grote deuropening. Dat maakt het in- en uitladen van de was zoveel makkelijker. Zeker voor wie rugklachten heeft of wil voorkomen is dit goed nieuws!

Buitengewoon innovatief

Aan het hellend frontpaneel en het full LCD display van de Icon wasmachine van Electrolux is meteen te zien dat het om een innovatief ontwerp gaat: de wastrommel is in een hoek van 7° schuin geplaatst en de extra ruime opening zit een stuk hoger dan gewoonlijk. Toch blijft de buitenmaat van deze futuristische wasautomaat binnen dezelfde standaardbehuizing.

Ergonomisch verantwoord

Het grote voordeel van de schuine wastrommel is het gemak waarmee je de was in- en uithaalt. Je moet veel minder diep met je arm graaien en zelfs zonder bukken kan je duidelijk zien of er niets in de trommel achterblijft. (Wie al eens een gekleurde sok vergat voor de witte was weet precies wat we bedoelen…).

Propere was èn proper voor het milieu

De Electrolux Icon wasautomaat spaart niet alleen je rug, maar ook tijd en energie! Met de ‘Time Manager’ functie bepaal je zelf hoe lang een was duurt. Weinig bevuilde synthetische kledij kan in amper een kwartiertje gewassen zijn! De duurzame en geruisloze inverter motor met een energie-efficiëntie klasse A-10%AA houdt ook het milieu proper.

Meer ‘kwali-tijd’ met Electrolux. It’s your time to shine!

Electrolux Icon wasautomaat: De voordelen op een rijtje

• 8 kg capaciteit

• Full LCD display met zilverkleurige knoppen: voor een optimaal overzicht van de programma’s en opties

• XL deuropening

• 7° schuine trommel: voor optimaal in -en uitladen van de was

• LED-binnenverlichting

• Time Manager II-functie om zelf te bepalen hoe lang een was duurt

• Inverter motor: voor een geruisloze werking en extra langere levensduur

• Energie efficiëntie klasse A-10%AA

• Heel erg stil, 54 dB(A) tijdens het wassen en 78 dB(A) tijdens het zwieren

Electrolux Icon wasautomaat, ref. EWN148640W – Verkoopprijs: € 799

Info: www.yourtimetoshine.be en www.electrolux.be

Persinformatie

Sabine Simoens, T (050)67 17 23, MOB (0472)905 344

E sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux

Vincent Goffin, T (02)363 04 90, E. vincent.goffin@electrolux.be

Save and share this post