Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux en Fashion Weekend: tijd voor emotie

Photos

Electrolux at Fashion Weekend 2010Electrolux at Fashion Weekend 2010Electrolux at Fashion Weekend 2010Electrolux at Fashion Weekend 2010Electrolux at Fashion Weekend 2010

Electrolux is partner van het prestigieuze  ‘Fashion Weekend’, een internationale wedstrijd voor pas afgestudeerde ontwerpers. Het event ging dit jaar door op 20 oktober 2010 in Tour & Taxis, Brussel.

“Voor Electrolux is de samenwerking met Fashion Weekend evident: Mode is emotie. Net zoals deze studenten een hart hebben voor mode, heeft Electrolux een hart voor de zorg voor al deze mooie kledij. Hoe delicaat ook, je lievelingsspulletjes wil je zoveel mogelijk dragen en dus zelf kunnen wassen en drogen. Al onze toestellen zijn ontworpen op basis van dergelijke noden uit ‘het echte leven’; dat onderscheidt Electrolux van de andere merken. Innovatieve programma’s nemen de zorg van je over en creëren tijd om te genieten van … de modecreaties van het Fashion Weekend, bijvoorbeeld!”, Vincent Goffin – PR & Consumer activation manager, Electrolux

Save and share this post