Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux trakteert je kledij op een wellness-behandeling

Photos

Electrolux Steam System top loaderElectrolux Steam System 3-in-1

Wasautomaat met stoomfunctie verfrist en ontkreukt zelfs je meest delicate spullen.

Stoom is niet alleen een weldaad voor je huid, ook je kledij vaart er wel bij. Electrolux Steam System, een stoomwasautomaat, verfrist en ontkreukt al je lievelingsspullen. Een heilzaam alternatief voor de nieuwkuis!

Zoals je huid lijdt onder een foute behandeling of een verkeerd reinigingsmiddel, kan ook kledij lijden onder teveel was- of droogbeurten. Een reinigend stoombad ontkreukt en verfrist in alle zachtheid je favoriete en meest delicate stukken Electrolux geeft je lievelingskleren de behandeling die ze verdienen!

Een stomend succes

Electrolux brengt na de Iron Aid – een droogkast met stoomfunctie – nu ook twee wasmachines met stoomfunctie op de markt. Stoom reinigt niet alleen krachtig, maar ook heel zacht. Er wordt grondig afgerekend met geurtjes en onzuiverheden dankzij de hoge temperaturen die stoom bereikt (hoger dan water). Stoom maakt je kledij soepel en zacht en herleidt ook kreuken en plooitjes tot een minimum. Strijken wordt dus zo goed als overbodig.

Bye bye vervelende geurtjes en strijk

Na een etentje of een avondje op café nemen je kleren vaak een geurtje op. Niet vuil genoeg om te wassen, maar niet meer fris genoeg om nog eens te dragen… Daar heeft Electrolux Steam System een oplossing voor! Geef je kleren even een stoombad en ze ruiken weer lekker fris. Dat de kreuken ondertussen ook weg zijn, is natuurlijk mooi meegenomen!

It’s your time to shine!

3 in 1: wassen, opfrissen en strijken

Het nieuwe stoomgamma van Electrolux omvat twee modellen die je kleren niet alleen wassen, maar ook stomen. Het 3-in-1 Steam System van Electrolux heeft standaard wasprogramma’s en een anti-kreuk- en verfrissingsprogramma door middel van stoom. Het Electrolux Steam System biedt een volledige oplossing voor je wasgoed: wassen, opfrissen en strijken met één enkele machine!

Electrolux Steam System voorlader (standaard model 60 cm B, met klassieke deuropening)

Verkoopprijs € 699

Electrolux Steam System toplader

(plaatsbesparend, slechts 45 cm B, met vulopening bovenaan)

Verkoopprijs: € 599

Info: www.yourtimetoshine.be en www.electrolux.be

 Leuk filmpje over het Electrolux Steam Laundry gamma www.yourtimetoshine.be!


Persinformatie

Sabine Simoens, T (050)67 17 23, MOB (0472)905 344

E sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux

Vincent Goffin, T (02)363 04 90, E. vincent.goffin@electrolux.be

Save and share this post