Electrolux Newsroom Belgium

AEG PerfektFit koel-vriescombinatie met wijnbewaarkast

PSAARF070P000019

 

 

De enige side-by-side die naadloos aansluit bij de bestaande keukenmeubelen.

De side-by-side koel-vriescombinatie AEG PerfektFit is vanaf februari 2011 verkrijgbaar met een transparante wijnbewaarkast. Dit vrijstaande toestel kan perfect in lijn geplaatst worden met de andere keukenmeubelen. De PerfektFit bevat de nieuwste technologie om voedsel in optimale omstandigheden en met 25% minder energieverbruik te bewaren. Deze design icon van AEG werd bekroond met twee prestigieuze awards.

“Consumenten verkiezen een side-by-side koelkast, maar hebben problemen met de afmetingen van de Amerikaanse en andere Europese toestellen die niet perfect geïntegreerd kunnen worden in een standaard Europese keuken” zegt Hans Strohmeier, Senior Design Manager AEG. “Als je ze tussen twee kasten plaatst, komen ze te ver naar voor. Anderzijds zijn volledig geïntegreerde toestellen wél perfect uitgelijnd met de keukenkasten, maar dan moeten ze volledig ingebouwd worden. PerfektFit is uniek omdat het gaat om een vrijstaand toestel met een diepte van minder dan 60 cm. De afmetingen, inclusief de deur, passen bij de standaarddiepte van de overige inbouwtoestellen, waardoor alle keukenmeubelen perfect in lijn geplaatst kunnen worden.”

Koelen, vriezen en … wijn bewaren
De NoFrost diepvriezer van de side-by-side PerfektFit kan gecombineerd worden met een wijnbewaarkast. Deze optionele module kan ingesteld worden op een temperatuur tussen 6 en 16°C en beschikt over een glazen deur die de wijn beschermt tegen infrarood en ultraviolet licht.

Alle modules hebben een onafhankelijke elektronische bediening.

Nooit meer meloen die naar vis smaakt…
Het koelkastgedeelte is uitgerust met een zogeheten ProFresh module, die de luchtvochtigheid regelt en bacterievorming tot een minimum beperkt. Daardoor kunnen voedingswaren tot drie keer langer bewaard worden. Dankzij de geïntegreerde DynamicAir technologie blijft de temperatuur stabiel, ook wanneer de koelkast aangevuld wordt met voedingswaren op kamertemperatuur. Een CleanAir filter neutraliseert alle ongewenste geuren.

Nieuwe functies

– CONTROLE: De bediening werd volledig vernieuwd en kreeg een LCD display met touch-control voor onmiddellijke controle en instelling van de temperatuur en bijkomende functies.

– VERLICHTING: De zichtbaarheid en de afwerking binnenin werd verbeterd, dankzij de LED verlichting, met dim effect, die bovenin geplaatst werd. Dit accentueert nog eens extra de premiumafwerking van dit toestel.

– PERFORMANTIE: De energieklasse werd opgetrokken naar A+, wat nog eens 25 % minder energieverbruik betekent ten opzichte van een A-klasse toestel.

– INTERN DESIGN: De nieuwe PerfektFit omvat ook het volledig vernieuwde Neue Kollektion design voor een premium interieur.

– EXTERN DESIGN: Het design van de handvaten werd herbekeken om optimaal te passen bij de rest van de Neue Kollektion.

Vernieuwd en bekroond design
De PerfektFit is – tot en met de handvaten – afgewerkt in ‘No Touch’ inox. Een zegen voor wie een hekel heeft aan vingerafdrukken op roestvrij staal!

Het vernieuwde en bekroonde design van de AEG PerfektFit won de 2009 iF Product Design Award en de 2009 Red Dot Design Award.

AEG Perfekt Fit

Verkoopprijs: vanaf € 3.299,99 / € 3.799,99 (met wijnbewaarkast)
Info consumenten: www.aeg.be of T. 02 363 03 11
AEG op Batibouw: Paleis 11, stand nr. 406

Persinformatie
Sabine Simoens, T. (050)67 17 23, M. (0472)905 344, E. sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux
Vincent Goffin, T. (02)716 24 94, E. vincent.goffin@electrolux.be

Problemen bij het opladen van hoge resolutiebeelden? Contacteer sabine.simoens@cayman.be

Save and share this post