Electrolux Newsroom Belgium

AEG ProClean vaatwasser: Stiller, zuiniger, groter, flexibel in te delen, ….

PSAADW090F000002Volgens consumentenonderzoek is de ideale vaatwasser er eentje waaraan wij ook een wok, grote barbecueborden en zelfs champagneflûtes kunnen aan toevertrouwen. Het liefst zonder te moeten voorspoelen en met een stil en zuinig programma dat perfect schoonmaakt. Wel, AEG maakt dit allemaal mogelijk met de nieuwe ProClean vaatwasser!

XXL laadruimte
Door de motor compacter te maken en 4 cm lager te plaatsen slaagde AEG er in om maar liefst 10 l meer laadcapaciteit te creëren binnen dezelfde standaard buitenafmetingen. Daarnaast zijn de manden flexibel inzetbaar – ook in gevulde toestand -, kan je de bestekkorf horizontaal verschuiven en hebben de rekjes ‘soft spikes’ om glazen en kopjes veilig op hun plaats te houden. Dit biedt plaats aan de meest uiteenlopende stukken, zoals grote potten, dienbladen en zelfs hoge wijnglazen.

Fluisterstil
Het inbouwmodel van de nieuwe AEG ProClean vaatwasser is met 37 dB(A) absoluut de stilste.

Omdat je niet hoort of de vaatwasser in werking is, projecteert het toestel de resterende programmatijd op de grond. En jij kan zelf kiezen in welk kleur!

Veel zuiniger dan afwassen met de hand
De AEG ProClean vaatwasser is bovendien een extreem zuinig toestel dat maar 8 à 11 l waterverbruik per beurt. Als het programma afgelopen is, schakelt het toestel na 10 minuten zelfs automatisch de stroom uit om sluimerverbruik te vermijden.

Uniek is ook de mogelijkheid om de vaatwasser aan te sluiten op zowel warm als koud water. Het warme water kan zelfs afkomstig zijn van een zonneboiler en wordt – indien te heet – met koud water op de juiste temperatuur gebracht.

Perfect proper
Uiteraard zorgt de ProClean vaatwasser ook gewoon voor een perfecte vaat. Het toestel heeft maar liefst vijf verschillende sproeiniveaus, waaronder een dubbelroterende sproeiarm op de bodem die tegelijk de filter reinigt.

Niet duurder dan een gewone vaatwasser
Vanaf € 599,99 heb je al een vrijstaande AEG ProClean vaatwasser.

AEG ProClean vaatwasser

Verkoopprijs: vanaf € 599,99 (vrijstaand model) / vanaf € 899,99 (inbouw)
Info consumenten: www.aeg.be / T. 02 363 03 11
AEG op Batibouw: Paleis 11, stand nr. 406

Persinformatie
Sabine Simoens, T. (050)67 17 23, M. (0472)905 344, E. sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux
Vincent Goffin, T. (02)716 24 94, E. vincent.goffin@electrolux.be

Problemen met het opladen van hoge resolutiebeelden? Contacteer sabine.simoens@cayman.be

Save and share this post