Electrolux Newsroom Belgium

Stel je persoonlijke kookzone samen met de AEG Crystal Line modulaire kookplaten

Kook je op inductie, maar heb je je steak graag gegrild? Kan je niet kiezen tussen gas en Teppan Yaki? Met de Crystal Line, het nieuwe gamma kookmodules van AEG, is het mogelijk om de kookzone helemaal naar wens samen te stellen.

PSAAPL100M000006Inductie, gas en vitrokeramische modules kan je onderling combineren en aanvullen met een Teppan Yaki, grill of wokbrander om zo een perfecte selectie te hebben van de favoriete kookmethodes. Het gamma bevat volgende modules:

• Twee flexibele MaxiSense inductiezones met brugfunctie”
• Extra grote ‘paella’-inductiezone
• Geavanceerde wok-inductiekookzone
• Teppan Yaki module met dubbele zone
• Extra brede (58cm) TeppanYaki-module met dubbele zone
• Dubbele gasbrander
• Krachtig Gas-Wokbrander, ook geschikt voor een XL-paëllapan.
• Vitrokeramische kookplaat met twee highlightzones, waarvan 1 driedubbele zone.

Eenvoudig te bedienen
Met de interactieve DirektTouch bedieningspanelen zijn de modules eenvoudig te bedienen. De temperatuur wordt aangepast met” één enkele aanraking. LEDs onder de glasoppervlakte geven in één oogopslag de stand van de kookzones weer.

Elegant design
Het glasdesign van de modules drukt elegantie, eenvoud en verfijning uit zodat ze perfect in elke keukenstijl passen. Het kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen – hout, roestvrij staal, marmer, of meer glas.

De Crystal Line integreert zich ook visueel met alle andere toestellen van de Neue Kollektion van AEG. De Crystal Line modules werden, net als de volledige Neue Kollektion, ontworpen voor veeleisende mensen die zowel belang hechten aan design, als aan functionaliteit. Typisch AEG!

Accessoires
Het gamma modulaire kookplaten kan naar wens nog aangevuld worden met enkele praktische accessoires :

C-GRILL
De AEG C-grill met antikleefcoating kan je zo op de MaxiSense inductiekookmodule plaatsen. Dankzij de homogene verspreiding van de warmte kan je perfect grillen. Een ideaal accessoire dus, voor wie zijn inductieplaat optimaal wil benutten en een vast grillelement wil vermijden. Zelfs schoonmaken is kinderspel, want de C-grill mag gewoon in de vaatwasser! Verkoopprijs : € 199,99

MAXI-GRILL
De AEG Maxi-grill is eigenlijk een mix tussen een grill en typische ‘plancha’, en wordt rechtstreeks op de inductiekookplaat geplaatst. Dankzij de homogene verspreiding van de warmte kan je perfect roosteren. Ook de Maxi-Grill mag gewoon in de vaatwasser! Verkoopprijs : € 149,99

FUSION-WOK
Snel en perfect wokken op inductie met deze speciale ring om onder een echte bolvormige wok te plaatsen. De unieke ondersteuning zorgt voor een snelle en geconcentreerde warmteverdeling. Geschikt voor gebruik op alle AEG MaxiSense kookplaten. Verkoopprijs : € 199,99

AEG CrystalLine modulaire kookplaten
Verkoopprijs: vanaf € 649,99 – accessoires vanaf € 149,99

Info consumenten: www.aeg.be / T. 02 363 03 11
AEG op Batibouw: Paleis 11, stand nr. 406

Persinformatie
Sabine Simoens, T. (050)67 17 23, M. (0472)905 344, E. sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux
Vincent Goffin, T. (02)716 24 94, E. vincent.goffin@electrolux.be

Problemen met het opladen van hoge resolutiebeelden? Contacteer sabine.simoens@cayman.be

Save and share this post