Electrolux Newsroom Belgium

Uw garderobe blijft als nieuw met de ProTex PLUS wasautomaat

ProTex_was_en_droogaut_PSAAFL100M000003De gloednieuwe 8 en 9kg ProTex PLUS in het ‘Neue Kollektion’-design ziet er niet alleen prachtig uit, deze wasautomaat beschermt kleding 30% beter en heeft een A-40 energie-efficiëntieklasse.

Prachtige kleding verdient een prachtige wasbehandeling. Onder meer dank zij een uniek snelbevochtigingsysteem en de speciaal geperforeerde ProTex wastrommel is dat precies wat de ProTex PLUS volgens AEG levert. “Uit ons onderzoek blijkt dat de ProTex PLUS kleding 30% beter beschermt dan vorige modellen,” aldus Bart Hendrickx, Product Line Manager free standing AEG.

Het ProTex systeem combineert verschillende voordelen van de wastechnologie om kleding op zachte wijze te reinigen:

• Dankzij het OptiSense systeem heeft de machine beter zicht op de omvang van de lading, zodat de juiste hoeveelheid water, energie en tijd worden gebruikt en de kleding niet teveel wordt gewassen.

Advanced Washing Technology (AWT): Een uniek snelbevochtigingsysteem maakt de kledingstukken nat en voorkomt vlekken die kunnen ontstaan door een overconcentratie van wasmiddel bij de start van de wasbeurt.

• De voortdurende snelbevochtiging garandeert ook dat het water in de kern van de was wordt gespoten, zodat zelfs een volle lading wasgoed gelijkmatig en efficiënt wordt gereinigd.

• De met een speciaal patroon ontworpen ProTex wastrommel zorgt voor een superieure behandeling van het materiaal. De combinatie van kleine gaatjes en een groot geperforeerd oppervlak zorgt voor een uitzonderlijk zachte behandeling in combinatie met geavanceerdste was- en spoelefficiëntie.

• Dankzij de ingebouwde gewichtsensor kan het laden nauwkeurig plaatsvinden en het wasmiddel bij de start van de was exact worden gedoseerd.

Dankzij de A-40 energie-efficiëntieklasse is de ProTex PLUS een van de meest efficiënte wasautomaten op de markt.

De kwaliteit van het toestel is zichtbaar en voelbaar bij de gloednieuwe Neue Kollektion design. “Het is een compleet nieuw design, met een roestvrijstalen controlepaneel en een shuttleknop zoals op hifi&audio-apparatuur,” aldus Bart Hendrickx. “En de meest geavanceerde modellen hebben touch control toetsen.”

“Perfectie hangt volledig samen met de wijze waarop de kleding wordt behandeld,” voegt Bart Hendrickx eraan toe. “Het hele ProTex systeem – Optisense, AWT, gewichtsensor, een grote trommel met speciaal patroon en LogicControl interface werken samen om kleding zo zacht mogelijk te behandelen en tegelijkertijd uitstekend te reinigen. Zo blijft uw garderobe er als nieuw uitzien!”

AEG ProTex PLUS wasautomaat

Verkoopprijs: vanaf € 899,99
Info consumenten: www.aeg.be of T. 02 363 03 11
Stand AEG op Batibouw: paleis 11, stand 406

Persinformatie
Sabine Simoens, T. (050)67 17 23, M. (0472)905 344, E. sabine.simoens@cayman.be

Contact Electrolux
Vincent Goffin, T. (02)716 24 94, E. vincent.goffin@electrolux.be

Problemen met het opladen van hoge resolutiebeelden? Contacteer sabine.simoens@cayman.be

Save and share this post