Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux opent tijdelijk restaurant op triomfboog Brussel

Photos

Electrolux PR manager, Vincent Goffin, interviewed by RTL tvChef Sang-Hoon Degeimbre (L’Air Du Temps **), Electrolux CEO Belgium Filip Francke and his wifeChef Bart de Pooter (De Pastorale**) and Gerrit Decock, Electrolux

Als ode aan de gastronomie pakt Electrolux uit met ‘The Cube’: een reizend sterrenrestaurant, geplaatst op de meest prestigieuze daken van de wereld.

In België is dat op de triomfboog in het Jubelpark in Brussel. Bovenop dit imposante, beschermde monument kan je tussen 1 april en 2 juli genieten van een lunch of diner, klaargemaakt door een tweesterrenchef. Meer info en reservaties: ‘The Cube’.

We laten je alvast genieten van de foto’s van de officiële opening op 31 maart 2011 (foto’s: Cayman)

Save and share this post