Electrolux Newsroom Belgium

Stofzuiger met geïntegreerde plumeau verslaat stof in één ronde

AEG_SuperCylone_FD_SelfCleaningIconMet ‘dust & gone‘ lanceert AEG een geheel nieuw schoonmaakconcept, namelijk een stofzuiger met geïntegreerde plumeau. De plumeau wordt opgeborgen in de stofzuiger, waar hij wordt gereinigd en elektrostatisch geladen. Tijdens het stofzuigen kan je met de plumeau snel en efficiënt het stof tot in de kleinste hoekjes wegnemen. ‘Dust & gone‘ is verkrijgbaar op de AEG-JetMaxx stofzuiger en op de AEG SuperCyclone, een model zonder stofzak.

Tot 57% van de Europese gezinnen gebruikt, naast de stofzuiger, een plumeau voor het stof op kwetsbare of moeilijk bereikbare plaatsen . Dat betekent dus schoonmaken in twee stappen: stofzuigen en afstoffen. AEG heeft die twee stappen gecombineerd. De plumeau, die zich in de stofzuiger bevindt, wordt automatisch gereinigd en elektrostatisch geladen als de stofzuiger in werking is.


De voordelen van een plumeau, zonder de nadelen
‘Dust & gone’ is een uniek schoonmaakconcept, waarop de Electrolux Groep een patent heeft. Stofzuigen en afstoffen kan vanaf nu in één beweging. Een aanzienlijke tijdwinst dus!

Gedaan ook met vieze plumeaus die je boven de vuilnisbak of buiten moet uitkloppen. Deze plumeau is altijd hygiënisch schoon en zit altijd klaar voor gebruik in de stofzuiger.

De AEG ‘dust & gone’ plumeau bestaat uit een speciale, elektrostatische vezel die vanzelf het stof aantrekt. Dankzij de telescopische steel en het buigzame uiteinde van de plumeau kunnen de meest onbereikbare hoekjes nu ook hygiënisch schoongemaakt worden. Goed nieuws dus voor mensen met een stofallergie!


‘Dust & gone’ – met of zonder stofzak
Twee AEG-stofzuigers zijn uitgerust met de geïntegreerde plumeau de JetMaxx dust & gone en de SuperCyclone dust & gone.

De AEG JetMaxx staat voor een stofzuiger die de stofdeeltjes met een snelheid van 180 km/u opzuigt. Dankzij de speciale stofzakkorf blijft de stofzak – ondanks deze krachten – altijd op de juiste plaats en kan de lucht ongestoord stromen.

De AEG SuperCyclone is een compacte stofzuiger zonder zak, maar met een XL stofcontainer. De SuperCyclone heeft een optimale cyclonische werking dankzij de grote diameter van de cylinder.

 
Meer info over de SuperCyclone dust&gone en JetMaxx dust & gone in bijgaande pdf. Beide apparaten integreren naadloos de zelfreinigende plumeau.

Bekijk ook dit infofilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=aZi3iWJEASY&

Contacteer ons voor HR-beelden: sabine.simoens@cayman.be of rien.mertens@cayman.be 
 

 

Verkoopinfo
• AEG JetMaxx dust & gone (ref. AJM68FD1): € 169,95
• AEG SuperCyclone dust & gone (ref. ASC69FD2): € 179,95

Verkrijgbaar in België en Nederland vanaf april 2011.

Contactgegevens België & Nederland
Consumenten
– België: +32(0)2 716 24 44
– Nederland: +31(0)172 468 172
Persinformatie 
– België: Sabine Simoens, T. (050)67 17 23, M. (0472)905 344, sabine.simoens@cayman.be
– Nederland: Charlotte Hartmann, T +31(0)172 468 468, charlotte.hartmann@electrolux.nl
Contact Electrolux Home Products
– België en Nederland: Jocelyne Derycke, T. +32(0)2 716 25 07, jocelyne.derycke@electrolux.be

Wil je graag een Franse versie: https://newsroom.electrolux.com/be-fr/

Share more of our thinking on www.aeg.be / www.aeg.nl

Save and share this post