Electrolux Newsroom Belgium

Culinaria²: het restaurant met de meeste sterren ter wereld!

Na twee edities mag het festival Culinaria², culinair paradijs voor alle fijnproevers, zich met recht en rede het belangrijkste gastronomische evenement voor het grote publiek in Europa noemen! Na het succes van de voorbije jaren dekt Culinaria² – lees ‘culinaria square’ – de tafel voor een derde editie: van 5 tot 8 mei 2011, in hartje Brussel, op de site van Tour & Taxis.

Dankzij de ervaring van de vorige editie, nieuwigheden en inspanningen van het Culinaria² team, zullen deze vier dagen in het teken van de culinaire kunst ongetwijfeld garant staan voor een smakelijke en overvloedige culinaire gekte. Culinaria² biedt een uniek gastronomisch avontuur met drie hoofdingrediënten: het restaurant met de meeste sterren ter wereld, de fijnproeversmarkt en een tiental themaworkshops die voor iedereen toegankelijk zijn.

Meer info
Zie persbericht in bijlage.

Perscontact
Sabine Simoens, E. sabine.simoens@cayman.be, T. 050 67 17 23
Rien Mertens, E. rien.mertens@cayman.be, T. 050 67 17 19

Save and share this post