Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux maakt 2 stofzuigers met afval uit de Noordzee

Photos

Met het internationale project ‘Vac from the Sea’ gaat Electrolux letterlijk in zee om iets te doen aan het probleem van de ‘plasticsoep’.
Met plastic afval uit de Noordzee worden twee stofzuigers gemaakt, die symbool staan voor de nood om (meer) plastic te recycleren tot duurzame huishoudtoestellen. Iets waar Electrolux trouwens al volop mee bezig is!

Op deze newsroom kan je het hele proces volgen. Belgische en Nederlandse vissers houden al geruime tijd het plastic afval dat ze tussen de vis in hun netten vinden apart. Op 18 mei gingen we mee op de boot om te filmen hoe dat precies gebeurt. Hiermee is de eerste stap gezet naar de productie van de Electrolux ‘Vac from the North Sea’!

Save and share this post