Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux aan tafel met Robert de Niro in Cannes

Als partner van het internationale filmfestival in Cannes presenteert Electrolux ‘Le Menu de Cannes’. Een culinaire wedstrijd waar het winnende team de kans krijgt om Robert de Niro en de jury van het filmfestival een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen…

Maar Electrolux is niet enkel met het Agora Pavilion aanwezig, ook vlak naast de rode loper kan ze de gasten verwennen. Naast de styling lounge kan men kledij laten verluchten en kreukvrij laten maken. Electrolux eist perfectie zowel in het Agora Pavilion als op de rode loper. Want uiteindelijk staat Electrolux garant voor een perfecte kwaliteit…

Meer info over de Electrolux wedstrijd op het filmfestival van Cannes: www.lemenudecannes.com

Save and share this post