Electrolux Newsroom Belgium

Samen in zee tegen plastic afval

Photos

Vac from the North Sea: fisherboatVac from the North Sea: fishingVac from the North Sea: plastic chair amongst fishplastic debrits caught in the North SeaVac from the North Sea: plastic braught ashore for recycling

Electrolux ging onlangs met een vissersboot de Noordzee op. En daar was een goede reden voor! Met het plastic afval dat tussen de vangst zat, worden nu twee stofzuigers gemaakt. Zo toont Electrolux dat plastic afval niet in zee hoort, maar perfect gerecycleerd kan worden tot duurzame huishoudtoestellen.

In dit filmpje kan je uitvissen hoe Electrolux er effectief aan begint!

Op deze newsroom zullen we geregeld foto’s posten van het verwerkingsproces van het afvalplastic tot twee ‘Vacs from the North Sea’.

Meer info: sabine.simoens@cayman.be

Save and share this post