Electrolux Newsroom Belgium

Een schonere oceaan, één stofzuiger per keer

Photos

Electrolux UltraSilencer 'green'Electrolux Ultra Active 'Green'

Sinds juni 2011 staat Electrolux 1,5% van de Europese verkoop van alle stofzuigers  uit de ‘Green Range’ af aan Algalita – een internationaal erkend maritiem onderzoekscentrum – en haar partner 5 Gyres. Algalita en 5 Gyeres onderzoeken over heel de wereld waterstalen uit oceanen op plasticvervuiling en de gevolgen voor het zeeleven.

De ‘Green Range’ van Electrolux bevat een ‘groene’ variant van elk type stofzuiger in het gamma. Deze milieuvriendelijke apparaten bestaan tot 70% uit gerecycled plastic bestaat, hebben een extra zuinige motor en veelal stofzakken die volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Info: jocelyne.derycke@electrolux.be

Save and share this post