Electrolux Newsroom Belgium

Stofzuigen voor een goed doel

Help mee aan een propere wereld door te stofzuigen!

StofzuigeElectrolux-Algalitan wordt nu nog meer beloond. Als je een stofzuiger koopt uit de Electrolux Green Range, krijg je er naast een mooie vloer ook in een beweging een mooiere wereld bij. Van elke verkochte stofzuiger wordt namelijk een deel gedoneerd aan de organisaties Algalita en 5 Gyres. Zo wil Electrolux hen helpen in hun onderzoek naar plastic afval op de wereldzeeën. De samenwerking ligt in het verlengde van het project ‘Vac from the Sea’ – stofzuigers gemaakt van plastic afval op zee – en ligt ook in de lijn met het engagement van Electrolux om het probleem van plastic vervuiling op zee onder de aandacht te brengen.

Lees meer in bijgevoegd Engelstalig persbericht.

Save and share this post