Electrolux Newsroom Belgium

Een vlek en geen wasmachine bij de hand?

Photos

Portable Spot CleanerPortable Spot CleanerSmoobo BlenderSmoobo Blender

De ‘Portable Spot Cleaner’ is de oplossing van de toekomst!

De Electrolux Design Lab finale haalde ook dit jaar alles uit de kast. Acht heel getalenteerde designers presenteerden hun ontwerp aan een panel van vier doorwinterde juryleden. Dit jaar stuurden maar liefst 1.300 studenten uit 50 verschillende landen hun ontwerp in. Daarvan bleven uiteindelijk slechts drie concepten over die werden beloond met de begeerde ‘Electrolux Design Lab Star Award’.

De winnaar van Design Lab 2011 is Adrian Mankovechy uit Slovakije met zijn ‘Portable Spot Cleaner‘. Adrian wint € 5.000 en een betaalde stage van 6 maanden bij de Electrolux design studio van zijn keuze. De Australiër Enzo Kocak eindigde op de tweede plaats met zijn ‘Ribbon’. De derde plaats ging naar Roseanne de Bruin van Nieuw-Zeeland met haar ‘Smoobo Blender’.

Meer info over de verschillende ontwerpen vind je op de website van Electrolux Design Lab.

Save and share this post