Electrolux Newsroom Belgium

Koken in de toekomst – de nieuwste food trends

Electrolux wil beantwoorden aan de trends of ze zelfs voor zijn. Daarom vroeg deze Zweedse producent van huishoudtoestellen aan enkele van ‘s werelds meest invloedrijke recensenten en chefs wat ‘the next best thing’ is in de culinaire wereld. Het antwoord blijkt: “een Scandinavisch slow street food restaurant in bistrostijl met Japanse invloeden en een focus op lokale ingrediënten”.

Electrolux is de enige fabrikant die wereldwijd complete keukenoplossingen kan aanbieden, zowel voor thuis- als voor restaurantkeukens. Producten worden ontwikkeld na onderzoek bij consumenten, zowel bij hobbykoks als bij topchefs. Electrolux weet dus wat er zich afspeelt achter de schermen van ‘s werelds meest creatieve keukens. Om nog meer inzicht te krijgen in de nieuwste food trends, is Electrolux ook trotse sponsor en partner van de lijst ‘World’s 50 Best Restaurants’.

Electrolux probeert zich in te leven in wat de consument wil en gaat continu op zoek naar nieuwe culinaire ervaringen en evenementen. Daar was ook ‘The Cube’ een bewijs van. Dit pop-up restaurant stond van april tot juli 2011 bovenop de triomfboog van het Jubelpark in Brussel. Sterrenchefs Bart de Pooter van De Pastorale** in Reet, en Sang Hoon Degeimbre van L’air du Temps** in Noville-sur-Mehaigne, stonden er achter het fornuis om er elke week een nieuw menu te verzorgen.

Meer info?
Zie bijlages over de nieuwste food trends: ‘The Future of Cooking’ en ‘Home grown veggies on the rise’.
Contacteer Sabine Simoens (sabine.simoens@cayman.be) voor meer beelden of informatie.

Save and share this post