Electrolux Newsroom Belgium

“Electrolux Experience Centre”: nieuwe showroom en culinaire workshops

Deze maand opent Electrolux, de marktleider in professionele huishoudtoestellen, zijn ‘Electrolux Experience Centre’. Een van de hoogtepunten is de bioscoopzaal met 3D-scherm. Deze wordt ondermeer door de ingenieurs van Electrolux gebruikt voor research, design en productontwikkeling.

In de showroom kan je het potentieel van de apparaten over het volledige gamma ontdekken op een wel heel originele wijze. Zo kunnen consumenten in het kookatelier, de AEG Cooking Club, verschillende culinaire workshops volgen: van beginnerssessies tot Master Classes. Een aantal worden begeleid door absolute topchefs zoals Bart de Pooter van De Pastorale (**). Inschrijven kan binnenkort via www.cookingclub.be

Bovendien kan je in de showroom op een unieke manier alle toestellen bekijken en uitproberen. De ruimte is namelijk uitgerust met de volledige nieuwe collectie van AEG, Zanussi en Electrolux. De showroom officer toont de apparaten en beantwoordt eventuele vragen. Op die manier ben je in een mum van tijd thuis in de meest geavanceerde huishoudtechnologie. Daarnaast kan je zelf ervaren hoe snel de fornuizen werken of wat bijvoorbeeld het verschil is tussen een gerecht bereid in een stoomoven en een elektrische oven. Het Experience Centre is vanaf september toegankelijk zonder afspraak, van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 18u00 en op zaterdag van 10u00 tot 17u00.

Electrolux Experience Centre is uitgerust met kookatelier tot 24 personen, een lounge restaurant, een bioscoopzaal met 3D-scherm, verschillende vergaderzalen, een ontvangstreceptie en een industriële keuken. Geïnteresseerden kunnen de ruimte deels of volledig huren.

Meer informatie

Steven Verbeiren/ Pride – Tel. 0484/40 15 85 – steven.verbeiren@pr-ide.be

Sara Buytaert / Pride – Tel: 0486/89 38 62 – sara.buytaert@pr-ide.be

Save and share this post