Electrolux Newsroom Belgium

Het nieuwe gamma QUADRO van Zanussi of ‘la dolce vita’ in de keuken!

Het nieuwe gamma aan inbouwbare QUADRO-apparatuur van Zanussi werd ontwikkeld om het dagelijks leven ‘EASY’ te maken. Geen nutteloze functies of te veel uitgewerkte designdetails, maar toestellen die aantrekkelijk zijn voor de ogen en de portefeuille van alle consumenten !

Brussel, 17 januari 2012 – Beu om te veel tijd door te brengen achter het fornuis? Zin om meer tijd voor jezelf te hebben? De nieuwe Zanussi QUADRO-inbouwtoestellen zijn als een extra paar handen in huis. Met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf, warmt de kookplaat sneller op, kiest de afwasautomaat zelf het meest ideale programma en biedt de ruime koel- en diepvrieskast aanzienlijk meer ruimte voor de wekelijkse boodschappen! De toestellen uit de nieuwe Zanussi QUADRO-serie zijn speciaal ontwikkeld om de consument meer vrije tijd te geven naast zijn dagelijkse taken. Omwille van hun bijzonder gebruiksgemak heeft het nieuwe gamma aan QUADRO-toestellen de betrouwbaarheid, functionaliteit en design die eigen zijn aan het merk Zanussi.

Design met Italiaanse roots
Het nieuwe design van het QUADRO-gamma van Zanussi is met zijn verticale lijnen geïnspireerd op de Italiaanse wortels van het merk. Het was Antonio Zanussi die in 1916 het eerste gasvuur ontwikkelde voor zijn vrouw in Italië. Sindsdien tellen we niet minder dan 42 miljoen Zanussi-toestellen in Europa tussen 2000 en 2010, waarvan alleen al 4 miljoen in de Benelux. Het nieuwe gamma QUADRO-toestellen behoudt de al vaak bekroonde betrouwbaarheid en design van het merk, maar onderscheidt zich door het nog grotere gebruiksgemak (EASY, het nieuwe credo van het merk) en de vele andere mogelijkheden die ze aan de consumenten bieden.

Van oven tot koelkast, van inductiekookplaat tot afzuigkap: EASY !
In het nieuwe QUADRO-gamma van Zanussi vinden we de volgende belangrijke toestellen:

  • De nieuwe multifunctionele oven van Zanussi is niet enkel ruimer (5 verschillende hoogtes) dan de meeste ovens, en deze kan ook zichzelf reinigen dankzij de pyrolyse-technologie:  een simpele druk op de knop kan u veel kostbare tijd  besparen, die aan de leuke dingen in het leven besteed kunnen worden !
  • De nieuwe energieklasse A+ afwasmachines werden speciaal ontwikkeld voor hen die het haten om af te wassen! Dankzij de Space+ vinden inderdaad ook de grote borden en schalen een plaats in de machine. Door een enkele druk op de knop AUTO, kiest de afwasautomaat automatisch het programma dat het meest is aangepast aan de vuilheidsgraad van de borden. Met een breedte van maar 45 centimeter past de Slim Dish ook perfect binnen de kleine ruimtes.
  • Op het gebied van kookplaten lanceert Zanussi onder andere de ULTRAFLAT gaskookplaat met een speciale wokbrander, en ook met extra ruimte om meerdere gerechten tegelijkertijd te kunnen bereiden. De kookplaat heeft vier hoogrendementsbranders. Sudderen of braden, je kan ermee doen wat je wil.
  • Wachten tot het water kookt, is er niet meer bij met de nieuwe inductiekookplaten van Zanussi! Beschikbaar in 60, 70 en 80 cm, beschikt ze over vier zones en verwarmt zo direct en heel snel de inhoud van de pan. Zo kost koken minder tijd en blijft er meer tijd over om van het gerecht te genieten.
  • De nieuwe Space+ koel/vriescombinatie van Zanussi is aangepast aan het ritme van de hedendaagse boodschappen. Consumenten doen deze vaak eens per week doen en daarom biedt deze nieuwe reeks koelkasten hen nu ook meer opbergruimte. De functie Clima+ verlengt daarnaast de houdbaarheidstijd van de voedingsmiddelen door een luchtcirculatie te verzekeren die een uniforme temperatuur creëert in de hele diepvriezer.
  • De nieuwe Zanussi Quadro-afzuigkappen zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken; ze zijn ook een lust voor het oog. Het assortiment is ruim en er kan gekozen worden uit eiland-, schouw-, vlakschermmodellen, etc. Door hun roestvrij staal combineren de dampkappen perfect design en functionaliteit. Speciaal voor de Benelux zijn twee speciale modellen aan het assortiment toegevoegd.

Het nieuwe QUADRO-gamma van Zanussi voegt ook praktische functionaliteit samen met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Zanussi geeft u 5 jaar garantie bij aankoop van ten minste 3 verschillende toestellen.

Alle toestellen van het nieuwe QUADRO-gamma van Zanussi zijn beschikbaar sinds begin 2012 bij keukenontwerpers en speciaalzaken.

###

Contactpersoon:
Vincent Goffin  – PR & Consumer Activation Manager BENELUX
GSM. +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Perscontact:

Weber Shandwick
Stephanie Simonis
Tel. 02 894 90 46
ssimonis@webershandwick.com

Perrine Sokal
Tel. 02 894 90 39
psokal@webershandwick.com

Zanussi. Part of the Electrolux family
Electrolux is wereldwijd toonaangevend op het gebied van apparaten voor huishoudelijk en professioneel gebruik en levert elk jaar ruim 40 miljoen producten aan klanten in 150 landen. Vermaarde productmerken zoals AEG, Electrolux en Zanussi behoren tot Electrolux Groep. In 2010 had de Groep een omzet van SEK 106 miljard en had 52.000 werknemers in dienst. Voor meer nieuws bezoekt u http://www.electrolux.com/news.

Brussel, 17 januari 2012 – Beu om te veel tijd door te brengen achter het fornuis? Zin om meer tijd voor jezelf te hebben? De nieuwe Zanussi QUADRO-inbouwtoestellen zijn als een extra paar handen in huis. Met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf, warmt de kookplaat sneller op, kiest de afwasautomaat zelf het meest ideale programma en biedt de ruime koel- en diepvrieskast aanzienlijk meer ruimte voor de wekelijkse boodschappen! De toestellen uit de nieuwe Zanussi QUADRO-serie zijn speciaal ontwikkeld om de consument meer vrije tijd te geven naast zijn dagelijkse taken. Omwille van hun bijzonder gebruiksgemak heeft het nieuwe gamma aan QUADRO-toestellen de betrouwbaarheid, functionaliteit en design die eigen zijn aan het merk Zanussi.

Design met Italiaanse roots

Het nieuwe design van het QUADRO-gamma van Zanussi is met zijn verticale lijnen geïnspireerd op de Italiaanse wortels van het merk. Het was Antonio Zanussi die in 1916 het eerste gasvuur ontwikkelde voor zijn vrouw in Italië. Sindsdien tellen we niet minder dan 42 miljoen Zanussi-toestellen in Europa tussen 2000 en 2010, waarvan alleen al 4 miljoen in de Benelux. Het nieuwe gamma QUADRO-toestellen behoudt de al vaak bekroonde betrouwbaarheid en design van het merk, maar onderscheidt zich door het nog grotere gebruiksgemak (EASY, het nieuwe credo van het merk) en de vele andere mogelijkheden die ze aan de consumenten bieden.

Van oven tot koelkast, van inductiekookplaat tot afzuigkap: EASY !

In het nieuwe QUADRO-gamma van Zanussi vinden we de volgende belangrijke toestellen:

§ De nieuwe multifunctionele oven van Zanussi is niet enkel ruimer (5 verschillende hoogtes) dan de meeste ovens, en deze kan ook zichzelf reinigen dankzij de pyrolyse-technologie: een simpele druk op de knop kan u veel kostbare tijd besparen, die aan de leuke dingen in het leven besteed kunnen worden !

§ De nieuwe energieklasse A+ afwasmachines werden speciaal ontwikkeld voor hen die het haten om af te wassen! Dankzij de Space+ vinden inderdaad ook de grote borden en schalen een plaats in de machine. Door een enkele druk op de knop AUTO, kiest de afwasautomaat automatisch het programma dat het meest is aangepast aan de vuilheidsgraad van de borden. Met een breedte van maar 45 centimeter past de Slim Dish ook perfect binnen de kleine ruimtes.

§ Op het gebied van kookplaten lanceert Zanussi onder andere de ULTRAFLAT gaskookplaat met een speciale wokbrander, en ook met extra ruimte om meerdere gerechten tegelijkertijd te kunnen bereiden. De kookplaat heeft vier hoogrendementsbranders. Sudderen of braden, je kan ermee doen wat je wil.

§ Wachten tot het water kookt, is er niet meer bij met de nieuwe inductiekookplaten van Zanussi! Beschikbaar in 60, 70 en 80 cm, beschikt ze over vier zones en verwarmt zo direct en heel snel de inhoud van de pan. Zo kost koken minder tijd en blijft er meer tijd over om van het gerecht te genieten.

De nieuwe Space+ koel/vriescombinatie van Zanussi is aangepast aan het ritme van de hedendaagse boodschappen. Consumenten doen deze vaak eens per week doen en daarom biedt deze nieuwe reeks koelkasten hen nu ook meer opbergruimte. De functie Clima+ verlengt daarnaast de houdbaarheidstijd van de voedingsmiddelen door een

Save and share this post