Electrolux Newsroom Belgium

AEG schouwdampkap toegevoegd aan assortiment ‘Neue Kollektion’

Photos

AEG schouwdampkap X 79283 MG0

Brussel, maart 2012 – Begin 2011 introduceerde AEG een volledig nieuw assortiment keuken-inbouwapparatuur onder de naam Neue Kollektion. Een jaar later breidt AEG deze serie verder uit met de introductie van de AEG schouwdampkap X 79283 MG0. Deze ultramoderne schouwdampkap heeft de ideale afmeting van 90 centimeter waardoor deze uiterst geschikt is voor zowel plafondmontage als recirculatie. De nieuwe schouwafzuigkap is daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk dankzij het heldere druktoetsbedieningspaneel en de afstandsbediening die wordt meegeleverd.

Elegante vormgeving
De elegant vormgegeven schouwdampkap X 79283 MG0 kan aan de muur bevestigd worden. Daarnaast is deze nieuwe schouwdampkap ook geschikt als kookeilandkap of hoekunit. De kap is uitgevoerd in roestvrij staal en heeft twee aluminium filters die het vet onttrekt aan de kookdamp. Hierdoor worden geurtjes verminderd, de lucht gezuiverd en de prestaties geoptimaliseerd. De filters zijn afwasbaar in de afwasautomaat en hoeven nooit vervangen te worden. Het model is voorzien van vier halogeenlampen aan de onderzijde van het paneel. Deze bieden niet alleen uitstekend zicht tijdens het koken, maar kunnen ook worden gebruikt als sfeerverlichting in de keuken.

Eenvoudige bediening
De AEG schouwdampkap X 79283 MG0 is zeer eenvoudig in gebruik. Zo zit het druktoetsbedieningspaneel op een zichtbare en eenvoudig te bereiken plek aan de onderzijde van de afzuigkap. Met behulp van een simpele druk op de knop kan de afzuigcapaciteit worden ingesteld. Er is keuze uit vier snelheden, waaronder een intensiefstand. Deze zorgt voor een betere afzuiging en dus een schonere keuken. Naast de druktoetsbediening, wordt bij deze schouwdampkap ook een afstandsbediening meegeleverd. Hiermee kan de snelheid op afstand worden geregeld en de afzuigkap aan en uit worden gezet.

Geschikt voor recirculatie
Wanneer er geen afvoer naar buiten aanwezig is, kan deze schouwdampkap ook worden gebruikt als recirculatiekap. Hierbij wordt de lucht opgezogen en door een speciale koolstoffilter gereinigd. Vervolgens wordt de schone lucht weer terug de keuken ingevoerd. Dit heeft als voordeel dat verwarmde lucht niet naar buiten wordt geblazen.

Prijs & beschikbaarheid
De AEG X 79283 MG0 is verkrijgbaar bij de keukenspecialist voor een adviesverkoopprijs van € 1.299.

###

Contactpersoon:
Vincent Goffin  – PR & Consumer Activation Manager BENELUX
Mob. +32 (0) 477 34 78 30 –  vincent.goffin@electrolux.be

Voor meer informatie, beeld- of reviewmateriaal neemt u contact op met:

Weber Shandwick
Stéphanie Simonis & Perrine Sokal
Tel. 02 894 90 46 – 02/894 90 39
ssimonis@webershandwick.com
psokal@webershandwick.com

Save and share this post