Electrolux Newsroom Belgium

The Cube by Electrolux komt naar Londen!

Photos

The Cube by Electrolux komt naar Londen!

8 Michelinsterren. 6 Chef-koks. 4 Maanden. 1 Unieke gastronomische ervaring.

Brussel, 4 mei 2012 – Na het enorme succes in Brussel en Milaan zal het tijdelijk restaurant The Cube by Electrolux zich vanaf 1 juni in Londen vestigen, en dit tot eind september. Dit unieke culinaire concept dat de professionele erfenis van Electrolux viert, biedt haar gasten een uitstekende gastronomische ervaring met een schitterend uitzicht op de rivier de Theems en enkele opmerkelijke kenmerken in de skyline van Londen. Vier maanden lang zullen elke avond 18 gasten de kans krijgen rond één tafel plaats te nemen en te aanschouwen hoe hun maaltijd bereid wordt in de open keuken, uitgerust met enkel de allerbeste huishoudapparaten van Electrolux. Daarbovenop zal elke chefkok eveneens enkele tips meegeven over hoe je thuis zelf een gastronomische sterrenrestaurantmaaltijd kunt bereiden.

De Britse Michelin-sterrenchefs werden zorgvuldig uitgekozen om er een uniek menu op tafel te toveren met lokale ingrediënten, ter aanvulling van de prachtige setting. De eerste chefkok die achter het fornuis van the Cube door Electrolux plaats zal nemen, is de dubbele Michelin-sterrenchef Sat Bains van het restaurant Sat Bains in Nottingham. Hij wordt opgevolgd door de dubbele Michelin-sterrenchef Daniel Clifford van Midsummer House in Cambridge.

Reserveren voor deze unieke ervaring is mogelijk vanaf 1 juni, op het nummer +44 (0) 207 288 6450.

***

Contactpersoon :

Vincent Goffin  – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

GSM +32 (0) 477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

Voor meer informatie, beeld- of reviewmateriaal neemt u contact op met :

Weber Shandwick

Stéphanie Simonis & Perrine Sokal

Tel. 02 894 90 46 – 02/894 90 39

ssimonis@webershandwick.compsokal@webershandwick.com

Over Electrolux

Electrolux is één van de wereldspelers op het vlak van huishoudtoestellen voor persoonlijk en voor professioneel gebruik, met jaarlijks meer dan 40 miljoen verkochte producten in ruim 150 landen. Het bedrijf legt zich toe op innovatie met veel aandacht voor ontwerp en voor gebruiker om te kunnen beantwoorden aan de verwachtingen van particulieren en beroepsmensen. Electrolux vervaardigt koelkasten, vaatwassers, wasmachines, stofzuigers en fornuizen die worden verdeeld door gewaardeerde merken als Electrolux, AEG en Zanussi. In 2011 verwezenlijkte Electrolux een omzet van 102 miljard SEK met 58 000 personeelsleden.

Save and share this post