Electrolux Newsroom Belgium

Openingsgala van het Filmfestival van Cannes : wat de sterren geproefd hebben

Photos

Rasmus KofoedBruno OgerDresseren van de bordenAlec Baldwin en Hilaria ThomasBill Murray, Edward Norton en Bruce WillisEva LongoriaOpeningsgala

Brussel, 21 mei 2012 – Electrolux, de officiële partner van het Filmfestival van Cannes, heeft de sterren in de watten gelegd op het openingsgala op woensdag 16 mei. De tweesterrenchefs Bruno Oger en Rasmus Kofoed bereidden een gastronomisch menu, met behulp van Electrolux-apparaten. Onder de sterren waren onder meer Bill Murray, Edward Norton, Bruce Willis, Eva Longoria, Alec Baldwin, Hilaria Thomas en Diane Kruger aanwezig.

Tijdens het galadiner, konden de genodigden genieten van een totaal van 20 kilo coquilles, 12 kilo truffels, 21 kilo champignons en 45 kilo gerookte zalm; dit alles vergezeld door vier kilo witte chocolade en 70 liter slagroom. 100 obers stonden in voor de service en het afwassen van zo’n 2000 glazen en 3000 borden.

***

Voor het downloaden van documenten en foto’s of om meer informatie te verkrijgen over de laatste innovaties: http://newsroom.electrolux.com/be-fr/.

Contactpersoon:

Vincent Goffin  – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

GSM +32 (0) 477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

Voor meer informatie, beeld- of reviewmateriaal neemt u contact op met:

Weber Shandwick

Stéphanie Simonis & Perrine Sokal

Tél. 02 894 90 46 – 02/894 90 39

ssimonis@webershandwick.compsokal@webershandwick.com

Over Electrolux

Electrolux is wereldwijd toonaangevend op het gebied van elektrische huishoudapparaten voor huishoudelijk en professioneel gebruik. Het levert elk jaar ruim 40 miljoen producten aan klanten in meer dan 150 landen. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen en staat ervoor gekend werkelijk naar haar klanten te luisteren om in hun werkelijke en toekomstige behoeften te voorzien. Het Electroluxgamma omvat koelkasten, vaatwassers, wasmachines, stofzuigers en fornuizen, verkocht onder de merknamen Electrolux, AEG en Zanussi. In 2011 boekte de groep een omzet van SEK 102 miljard met 58.000 medewerkers.

Save and share this post