Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux Brengt Uniek Gastronomisch Concept naar Stockholm

Het tijdelijke restaurant The Cube by Electrolux neemt haar intrek op het dak van de Koninklijke Opera in Stockholm. De meest baanbrekende chef-koks worden bijeengebracht om de professionele expertise van Electrolux te vieren.

The Cube by Electrolux biedt een gastronomische showcase van topkwaliteit aan, en dit met een panoramisch uitzicht over de beroemde stad Stockholm. De genodigden krijgen de kans om de beste chef-koks die Zweden vandaag te bieden heeft te ontmoeten en van hen enkele kneepjes van het vak te leren. De gasten zullen al gauw merken dat het niet moeilijk hoeft te zijn om thuis geweldige culinaire ervaringen op tafel te toveren, aangezien 50% van de Michelin sterrenrestaurants in Europa werkt met toestellen van Electrolux. Terzelfdertijd staat The Cube ook in London.

Bekroonde chef-koks, met de steun van Electrolux
The Cube by Electrolux
ontvangt een greep uit de beste Zweedse chef-koks, inclusief Mathias Dahlgren, Johan Jureskog, Magnus Ek en Stefano Catenacci. Zij worden vergezeld door Klas Lindberg, de Zweedse Chef-kok van het Jaar 2012. Elk van deze koks zal, bijgestaan door de toestellen van Electrolux, gebruik maken van lokaal geproduceerde en seizoensgebonden ingrediënten om de Zweedse culinaire cultuur mooi te kunnen weerspiegelen.

Een unieke architectuur
Een minimalistisch inrichting met een warme toets – in het leven geroepen om de Scandinavische erfenis van Electrolux te eren – zal de gasten kunnen bekoren met een prachtig uitzicht over Stockholm. De gasten zullen ontvangen worden in een open ruimte van 140m², die de mogelijkheid biedt voor een ontspannende en geweldige sight-seeing, in het bijzonder vanaf het externe platform. Zodra de maaltijd geserveerd wordt, zal een verborgen eettafel vanaf het plafond naar beneden dalen en plaats bieden aan 18 gasten. Na de maaltijd verdwijnt de tafel weer en biedt ze ruimte voor after dinner drinks.

Reserveer Jouw Ervaring in de Electrolux Cube in Stockholm
The Cube by Electrolux in Stockholm is elke dag open. Op weekdagen: lunch: 12:00-14:30 ; diner: 19:00 -23:00

Reservatie te allen tijde vereist. Prijs lunch: 1,450SEK. Diner: 2,600SEK (inclusief drank).

Reserveren kan elke maandag om 9:00, en het is mogelijk tot drie weken op voorhand te reserveren.

Om een tafel te reserveren en voor meer informatie, surf naar www.electrolux.com/cube

European Tour

The Cube by Electrolux heeft reeds plaatsgevonden in Brussel en Milaan, en zal tegelijkertijd verschijnen in Londen en Stockholm vanaf juni tot respectievelijk 30 september en 14 oktober.

[singlepic id=13986 w=320 h=240 float=center]

[singlepic id=13985 w=320 h=240 float=center]

###

Voor het downloaden van documenten en foto’s of om meer informatie te verkrijgen over de laatste innovaties : http://newsroom.electrolux.com/be-nl/.

Contactpersoon :

Vincent Goffin  – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

GSM +32 (0) 477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

Voor meer informatie, beeld- of reviewmateriaal neemt u contact op met :

Weber Shandwick

Stéphanie Simonis & Perrine Sokal

Tel. 02 894 90 46 – 02/894 90 39

ssimonis@webershandwick.compsokal@webershandwick.com

Over Electrolux

Electrolux is één van de wereldspelers op het vlak van huishoudtoestellen voor persoonlijk en voor professioneel gebruik, met jaarlijks meer dan 40 miljoen verkochte producten in ruim 150 landen. Het bedrijf legt zich toe op innovatie met veel aandacht voor ontwerp en voor gebruiker om te kunnen beantwoorden aan de verwachtingen van particulieren en beroepsmensen. Electrolux vervaardigt koelkasten, vaatwassers, wasmachines, stofzuigers en fornuizen die worden verdeeld door gewaardeerde merken als Electrolux, AEG en Zanussi. In 2011 verwezenlijkte Electrolux een omzet van 102 miljard SEK met 58 000 personeelsleden.

Save and share this post