Electrolux Newsroom Belgium

Filmfestival in Cannes : sterren in de keuken met Electrolux

Photos

CANNES, FRANKRIJK- 17 MEI: Bruno Oger en Rasmus Kofoed nemen deel aan Chef's Table van  Electrolux. Deze werd gelanceerd bij het Electrolux Agora Paviljoen met chef kok Rasmus Kofoed, partner van Electrolux, tijdens de 65ste editie van het Cannes Filmfestival op 17 mei 2012 in Cannes, Frankrijk.CANNES, FRANKRIJK – 18 MEI: Chef Bruno Oger, regisseur Paul Haggis en model Petra Nemcova namen deel aan het Sean Penn's Haiti Benefit Gala Diner tijdens de 65ste editie van het Cannes Filmfestival op 18 mei 2012 in Cannes.CANNES, FRANKRIJK – 19 MEI : Acteurs Tom Hardy, Jessica Chastain en Shia LaBeouf arriveren bij de première van de film "Lawless" bij het ‘Palais des Festivals’ tijdens de 65ste editie van het Cannes Filmfestival op 19 mei 2012 in Cannes.CANNES, FRANKRIJK – 20 MEI: Actrice Diane Kruger arriveert bij de première van "Amour" bij het ‘Palais des Festivals’ tijdens de 65ste editie van het Cannes Filmfestival op 20 mei 2012 in Cannes.CANNES, FRANKRIJK – 21 MEI : De Zweedse Minister van Financiën Ewa Björling wordt ontvangen bij de Chef's Table van Electrolux met Tommy Myllymäki op het Electrolux Agora Paviljoen op 21 mei 2012 in CannesCANNES, FRANKRIJK – 22 MEI : Chef Jens Dolk bereidt de lunch voor de deliberatie van de Jury van het filmfestival, bij Chef's Table van Electrolux met Tommy Myllymäki tijdens de 65ste editie van het Cannes Filmfestival op 22 mei 2012 in CannesCANNES, FRANKRIJK – 23 MEI 23: Producent Grant Hill, actrice Sharon Zhang, producent Moritz Borman en Chef Bruno Oger nemen deel aan de Chef’s Table tijdens de 65ste editie van het Cannes Filmfestival op 23 mei 2012 in Cannes.CANNES, FRANKRIJK – 24 MEI : De Juryleden van het Filmfestival met onder andere tweemalig winnaar van de Gouden Palm, Jean-Pierre Dardenne en atrice Arsinee Khanjian genieten van het menu bereid door Electrolux Michelin sterrenchef Bruno Oger tijdens de 65ste editie van het Cannes Filmfestival op 24 mei 2012 in Cannes

Brussel, 31 mei 2012 – Het filmfestival in Cannes sloot haar deuren en daarmee valt ook het doek over de parade van sterren aan de tafels en in de keukens van de gastronomische partner van het Filmfestival Electrolux. Het filmfestival was zowel een feest voor het oog, als een verwennerij voor de smaakpapillen. Tijdens het filmfestival verraste Electrolux verschillende sterren zoals Sean Penn, Giorgio Armani en Diane Kruger met een Chef’s Table in de keuken. De exclusieve maaltijden werden bereid door award winnende sterrenchefs Bruno Oger, Rasmus Kofoed en Tommy Myllymäki.

Electrolux, de officiële partner van het Filmfestival in Cannes heeft de sterren gedurende het hele filmfestival in de watten gelegd. Naast de culinaire hoogstandjes die aangeboden werden, heeft het merk van huishoudtoestellen de beroemdheden uitgenodigd aan de Chef’s Table : de gasten werden uitgenodigd voor een exclusieve ervaring in het hart van de keuken, waar de chef een menu voor hun ogen op de borden toverde.

Actrice Bonnie Wright had de primeur om het concept te ervaren.   De Chef’s Table ontving eveneens vele internationale beroemdheden zoals designer Jean Paul Gaultier, Diane Kruger en Ewan McGregor. Producenten Moritz Borman en Grant Hill, alsook actrice Tilda Swinton kregen de kans om van de culinaire hoogstandjes te genieten, tot hun grote plezier :

“Wat een geweldige ervaring” reageerde producent Moritz Borman. “De meesten van ons hier zijn bevoorrecht te dineren in enkele van de beste restaurants ter wereld, maar deze ervaring was ongelooflijk. Erg leuk om een creatief culinair genie vlak voor ons in actie te zien, en het feit dat Bruno alles over zijn keukengeheimen vertelde maakt het voor mij nog unieker. En het eten was onvergetelijk!”

Gesterkt met 90 jaar ervaring op culinair vlak, onderhoudt Electrolux een sterke band  met 50% van de Michelin sterrenrestaurants, die hun huishoudtoestellen  gebruiken. “Dit Michelin sterrendiner aan de Chef’s Table laat zien hoe wij topchefs met onze materialen ondersteunen om culinaire meesterwerken voor de gasten te creëren die zich enkel aan het allerbeste verwachten” aldus Vincent Goffin, PR Consumer Activation Manager Benelux.

Save and share this post