Electrolux Newsroom Belgium

Tram Experience rijdt voor de 100ste keer uit en herstart ticketverkoop

Photos

Brussel, donderdag 31 mei 2012 – Vandaag rijdt de Tram Experience voor de 100ste keer uit. Deze Tram rijdt sinds begin maart door Brussel en ontstond uit een partnerschap tussen VISITBRUSSELS, de MIVB en Electrolux. De ticketverkoop voor de Tram Experience gaat vanaf maandag 4 juni 09:00 uur weer van start.

Tot nog toe hebben 3400 mensen op de Tram kunnen genieten van een sterrenmenu

Sinds de eerste rit op vrijdag 2 maart 2012 heeft de Tram Experience een hele weg afgelegd. Elke week rijdt de Tram acht keer uit voor een traject van 20km. Inmiddels legde de Tram al meer dan 2000 km af, wat evenveel is al de afstand tussen Brussel en Istanbul of even heen-en-weer naar de Haute-Savoie in het zuiden van Frankrijk. Zes tweesterrenchefs die elk om de twee weken zich volledig kunnen uitleven, verzorgen de zeven verschillende menu’s die geserveerd worden. 

De Tram is momenteel volledig volgeboekt tot begin september. Voor degenen die deze ervaring willen beleven of herbeleven, heropent de Tram Experience zijn ticketverkoop op maandag 4 juni om 09:00 uur. Die tickets zijn geldig voor de eerste week van september. Elke maandagochtend kunnen de tickets aangekocht worden voor de weken erna. Reserveren is mogelijk op de site www.brusselicious.be of in de kantoren van VISITBRUSSELS.

“Bij wijze van vergelijking : drie maanden na de opening was er al een wachtlijst van 7000 man die allen plaats wilden nemen aan de tafel van het tijdelijke restaurant The Cube, dat vorig jaar te vinden was bovenop Cinquantenaire”, aldus Vincent Goffin, PR & Consumer Activation Manager bij Electrolux. “Het is dan ook heel waarschijnlijk dat de Tram even succesvol zal zijn, of zelfs nog veel meer!”

Save and share this post