Electrolux Newsroom Belgium

Sang-Hoon Degeimbre nu dinsdag in de Tram Experience!

Photos

Sang Hoon Degeimbre

Sang-Hoon Degeimbre, de twee-sterren chef van het restaurant ‘L’Air du Temps’, is nu dinsdag 5 juni te gast in de Tram Experience. Hij zal er het menu voorgeschoteld krijgen dat hij voorgesteld heeft in het kader van dit unieke project en zal regelmatig een kijkje nemen in de keuken achteraan de Tram, uitgerust met de huishoudapparaten van Electrolux. Aan het fornuis staat traiteur Denis Roberti, die gedurende het hele project van de Tram Experience de maaltijden met zorg bereidt.

Sang-Hoon heeft wel meer ervaring met culinaire projecten waarin men buiten de lijntjes probeert te kleuren : “Ik heb reeds gewerkt in het kader van het project The Cube, afgelopen zomer”, aldus de chef-kok. “Het is een genoegen deel te kunnen nemen aan zo’n innovatief concept en Electrolux is zeer gedreven in het ontwikkelen van dergelijke ervaringen. De Tram is hier dan ook een uitstekend voorbeeld van.”

Save and share this post