Electrolux Newsroom Belgium

Culinaire workshops in de keukens van Electrolux tijdens Open Bedrijvendag

Electrolux opent op 7 oktober zijn deuren voor bezoekers tijdens Open Bedrijvendag. Met zijn tweede deelname wil Electrolux families opnieuw de kans geven het bedrijf, zijn merken en zijn producten te leren kennen. Op het programma: culinaire workshops voor jong en oud. Kinderen kunnen zich uitleven tijdens met mini-pizzas en cupcakes. Ondertussen pikken de ouders hun eigen culinaire workshop mee. Verder staan presentaties, filmvoorstellingen en Q&A’s op het programma. Electrolux ontving in 2011 reeds 650 bezoekers en hoopt dit jaar op een nog grotere opkomst.

 

Op 7 oktober gunnen bedrijven bezoekers een blik achter de schermen tijdens Open Bedrijvendag. Ook Electrolux neemt weer deel aan het evenement en dit jaar staan er opnieuw culinaire workshops op het programma, zowel voor kinderen als volwassenen. Tijdens Open Bedrijvendag zullen de chefs en de deelnemers samen voorgerechten, hoofdgerechten en desserts bereiden op apparatuur van de Electrolux Group. Na de workshops kunnen de deelnemers proeven van hun eigen creaties. Kinderen kunnen smullen van hun zelfgemaakte pasta, tagiatelli met groentjes, mini pizza’s en allerlei soorten cupcakes. Ouders zullen een tatin van prei en blauwe kaas en een saltimbocca van zeebarbeel met risotto met prei en noten bereiden.

 

Verder krijgen bezoekers tijdens Open Bedrijvendag de kans het Electrolux Experience Center en de toestellen van Electrolux, AEG en Zanussi te ontdekken. Via presentaties en filmvoorstellingen wordt de werking van Electrolux uit de doeken gedaan. Telkens krijgen de bezoekers de kans vragen te stellen. Bezoekers kunnen tevens bij de technische experts van Electrolux terecht voor uitleg en tips over de verschillende producten. De experts demonstreren welke accessoires bij de verschillende toestellen passen en hoe de apparatuur het best onderhouden wordt.

 

Met de deelname aan Open Bedrijvendag willen de directie en het personeel van Electrolux de werking en know-how van het bedrijf in de kijker zetten. Electrolux Group is een Zweedse groep die huishoudtoestellen vervaardigt waaronder de gerenommeerde merken Electrolux, AEG en Zanussi.

 

Open Bedrijvendag gaat door op zondag 7 oktober 2012.

Electrolux verwelkomt bezoekers tussen 10:00 en 17:00 

in de Raketstraat 40 te Brussel.

 

 ###

Voor het downloaden van documenten en foto’s of om meer informatie te verkrijgen over de laatste innovaties: https://newsroom.electrolux.com/be-nl/.

 

Contactpersoon:

Vincent Goffin

PR & Consumer Activation Manager BENELUX

Tel. +32 (0) 2 716 24 94
Mob. +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

 

Voor meer informatie of foto’s, neemt u contact op met:

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven & Perrine Sokal

Tel. 02 894 90 42 – 02/894 90 39

evancleven@webershandwick.compsokal@webershandwick.com

 

Save and share this post