Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux lanceert Electrolux Projects voor architecten en bouwheren

Electrolux lanceert een nieuw aanbod voor architecten en bouwheren. Dit nieuwe platform, “Electrolux Projects”, verzamelt gericht advies voor deze doelgroep omtrent huishoudtoestellen. Via dit platform helpt Electrolux hen bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten die de toekomstige bewoners maximaal aanspreken. In het kader van “Electrolux Projects”, werd onlangs de website www.electrolux-projects.be gelanceerd.

Uiteenlopende behoeften van vastgoedconsumenten

Vastgoedprojecten worden alsmaar vaker gebouwd in functie van een specifieke doelgroep. Starters, gezinnen of senioren…allen hebben ze verschillende behoeften waaraan de inrichting, het design en het comfort van een woning moeten voldoen. Ook voor Electrolux werd het de laatste jaren steeds duidelijker dat de vastgoedmarkt een specifieke aanpak nodig had om oplossingen te bieden voor de behoeften van deze verschillende consumentenprofielen. Om architecten en vastgoedontwikkelaars bij deze uitdaging te helpen, lanceert Electrolux  “Electrolux Projects”.

Huidhoudtoestellen als visitekaartje van de woning

Huishoudtoestellen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot echte visitekaartjes van vastgoedprojecten. “De voorbije twee jaar hebben we bij Electrolux opgemerkt dat huishoudtoestellen en hun merken van groot belang zijn voor consumenten in de keuze van vastgoedprojecten,” vertelt Jan Degryse, Verantwoordelijke voor “Electrolux Projects”. “Ze zijn een manier voor vastgoedontwikkelaars om zich te onderscheiden. Bovendien zijn ze voor de potentiele bewoners een manier om een vastgoedproject als toekomstige woning concreet te visualiseren. Met “Electrolux Projects” willen we architecten en bouwheren helpen om vastgoedprojecten te presenteren die toekomstige bewoners maximaal aanspreken.”

Dankzij de jarenlange professionele ervaring en het uitgebreide assortiment aan superieure huishoudtoestellen, biedt Electrolux creatieve keukenoplossingen die perfect in het plan passen van architecten, bouwheren alsook toekomstige bewoners. “Electrolux Projects” verzekert zowel toestellen van topkwaliteit als steun aan bouwheren en architecten bij zowel huiswoningen als grotere bouwprojecten zoals ziekenhuizen, universiteiten en vakantieresorts.

Electrolux Projects website

Electrolux lanceert in kader van “Electrolux Projects” een specifieke website voor architecten, aannemers, bouwpromotoren en bouwheren. Op www.electrolux-projects.be kunnen zij tal van nuttige informatie over Electrolux en de merken AEG, Electrolux en Zanussi vinden, alsook referenties, nuttige tips en projectbrochures. Met de website wil Electrolux een specifieke aanpak aanbieden en de bezoekers informatie op maat bezorgen.

 ###

Voor het downloaden van tekst- en beeldmateriaal en voor informatie over alle innovaties:

http://newsroom.electrolux.com/be-nl/

 

Voor alle persvragen, neemt u contact op met:

Vincent Goffin – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

Tel. +32 (0) 2 716 24 94

GSM +32 (0)477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

 

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven & Kerry Dablon

Tel. 02/894 90 42 – 02/894 90 73

evancleven@webershandwick.comkdablon@webershandwick.com

 

Save and share this post