Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux Design Lab 2013: Inschrijvingen geopend!

Vanaf vandaag kunnen studenten zich inschrijven voor Electrolux Design Lab 2013. Studenten kunnen tot vrijdag 15 maart hun ideeën indienen via de website electrolux.com/electroluxdesignlab. Nadien wordt in verschillende fasen aan de projecten gesleuteld tot aan de grote finale in oktober 2013. Tijdens deze finale zullen de acht finalisten hun project presenteren aan een professionele en internationaal gerenommeerde jury.

Met de internationale ontwerpwedstrijd Electrolux Design Lab nodigt Electrolux jaarlijks studenten van uiteenlopende designrichtingen uit om creatieve ideeën te bedenken voor producten die inspelen op de uitdagingen van de toekomst.  De 11e editie heeft als thema ‘Inspired Urban Living’. Binnen dit thema kunnen de deelnemers kiezen uit drie focusgebieden:

–         Social Cooking

–         Natural Air

–         Effortless Cleaning

 Voor meer informatie over de wedstrijd, lees ons voorgaand artikel: Electrolux Design Lab 2013

Voor meer informatie over Design Lab 2013, bezoek:

–          Design Lab Blog: electrolux.com/electroluxdesignlab

–          Design Lab Facebook: https://www.facebook.com/ElectroluxDesignLab

–          Pinterest: pinterest.com/Electrolux

–          Flickr: flickr.com/photos/Electrolux-design-lab

–          Twitter: twitter.com/Electrolux

–          Instagram: instagram.com/Electrolux

Save and share this post