Electrolux Newsroom Belgium

Electrolux benoemt Bart Crols als nieuwe Managing Director voor de Benelux

Bart Crols wordt de nieuwe Managing Director Benelux bij de Electrolux Group. Bart Crols gaat, na een 15-jarige carrière in de automobielsector bij Volvo, een nieuwe uitdaging aan in een heel andere sector: die van de huishoudelijke apparaten. Bart Crols volgt Filip Francke op en leidt vanaf nu een bedrijf met 374 werknemers overheen de Benelux.

Bart Crols heeft het roer overgenomen van de Zweedse groep Electrolux. Hij werd op 1 februari aangesteld als Managing Director Benelux bij de Electrolux Group. Voor deze functie zal hij het beleid uitstippelen en de dagdagelijkse leiding over het bedrijf en de drie merken van de groep – AEG, Electrolux, Zanussi – op zich nemen. Vooraleer Bart Crols Volvo vervoegde, werkte hij gedurende 9 jaar in de marketing afdeling bij Unilever in België, in Oostenrijk en in het Verenigd Koninkrijk. Nadien was hij 15 jaar actief in de automobielsector als Marketing Director en nadien Managing Director Benelux bij Volvo.

 « Ik neem deze functie met veel enthousiasme op mij», vertelt Bart Crols.  « Het is een functie waarbij ik kan werken voor een sterk bedrijf met sterke merken, in een inspirerende Zweedse organisatie en een cultuur waarin kwaliteit voorop staat. In deze positie zal ik alles in het werk stellen om bij te dragen aan de ontwikkeling van de Electrolux Group in de Benelux. »

###

U kunt dit persbericht alsook meer informatie over Electrolux en zijn productgamma’s vinden op :

https://newsroom.electrolux.com/be-nl/

Voor alle persvragen, neemt u contact op met:

Vincent Goffin – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

Tel. +32 (0) 2 716 24 94

GSM +32 (0)477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven & Perrine Sokal

Tel. 02/894 90 42 – 02/894 90 39

evancleven@webershandwick.compsokal@webershandwick.com

                                                                

Save and share this post