Electrolux Newsroom Belgium

Stille nieuwe dampkappen met een uitzonderlijk design

Photos

De dampkappen Pearl, Window en Wing van Electrolux met energiezuinige borstelloze motoren voor professionele keukens zijn nu ook verkrijgbaar in een exclusief design voor keukenretailers.

Electrolux, dat meer dan de helft van de keukens van de Europese sterrenchef-koks inrichtte, combineerde de stille, energiezuinige, borstelloze motoren van professionele dampkappen met de moderne, architecturale lijnen van de nieuwe geïntegreerde Inspiration Range.

Bedieningspanelen met aanraakfunctie en ledverlichting achter de glaspanelen maken deel uit van het exclusieve design van de dampkappen voor keukenretailers voor wandmontage of integratie in een kookeiland. De dampkappen integreren naadloos met de andere producten en pakken uit met het opvallende design van het Inspiration gamma. De bedieningsmenu’s volgen dezelfde consistente logica als de menu’s van de andere toestellen in het assortiment.

“We hebben glas aangebracht op roestvrij staal om de gebruikte materialen te accentueren en ze op een zuivere en eerlijke manier in de constructie op te nemen,” zegt Per Börjesson, Senior Design Manager voor het merk Electrolux. “Zo krijgt het assortiment een specifiek eigen karakter en past het toch in elk type keuken.”

Sommige modellen beschikken over sensortechnologie die de gebruikers de vrijheid geeft om creatief aan de slag te gaan terwijl de dampkap de dampen wegneemt. “Geïntegreerde sensoren detecteren de kookdampen en schakelen de dampkap automatisch in,” legt Vincent Goffin, Public Relations & Consumer Activation Manager Benelux bij Electrolux van Electrolux uit. “Meer nog, ze regelen de afzuigkracht aan de hand van de intensiteit van de dampen.”Automatische inschakeling en instelling van de afzuigkracht

De afzuigkappen Pearl, Wing en Window werken ook met randafzuiging, een technologie die alle geuren efficiënt verwijdert. “Met deze dampkappen hoef je geen keuze meer te maken tussen een dampkap die gemakkelijk te reinigen is en eentje met krachtige prestaties,” zegt Vincent Goffin. “Ze zorgen voor een optimale verluchting van je keuken en de filters zijn gemakkelijk te verwijderen en te reinigen.”

Nog enkele belangrijke functies:

Invertertechnologie: bij maximale snelheid verbruikt de borstelloze motor 50 % minder elektriciteit dan een conventionele dampkap.

Dimbare ledverlichting: met de efficiënte ledverlichting kan de gebruiker de lichtintensiteit zelf bepalen

DirectAccess-bediening: om vlot de gewenste afzuigkracht en lichtintensiteit in te stellen.

Deze dampkappen zijn reeds beschikbaar voor prijzen gaande van € 1299.99 tot € 1999.99 per stuk.

###

Voor alle persvragen, neemt u contact op met:

Vincent Goffin – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

Tel. +32 (0) 2 716 24 94

GSM +32 (0)477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven & Perrine Sokal

Tel. 02/894 90 42 – 02/894 90 39

evancleven@webershandwick.compsokal@webershandwick.com

Save and share this post