Electrolux Newsroom Belgium

Voor de RealLife® vaatwasser zijn de vulinstructies simpel: zet het er gewoon allemaal in

Photos

Professionele gebruikers vullen hun vaatwasser niet volgens een specifiek plan en 98% van de consumenten doet dat ook liever niet.

Electrolux lanceert een nieuwe versie van de RealLife®-vaatwasser in het kader van de nieuwe  Inspiration Range. Het concept voor deze vaatwasser is ontstaan uit 90 jaar ervaring en expertise met de installatie van professionele keukens, waar het vullen van de vaatwasser snel moet gebeuren, maar de kwaliteit van het resultaat onberispelijk moet blijven.

“Restaurants hebben een simpele, snelle en flexibele oplossing nodig voor de vaat,” zegt Vincent Goffin, Public Relations & Consumer Activation Manager Benelux bij Electrolux. “Ze kunnen geen tijd verliezen met het herschikken van de vaat om de vaatwasser perfect te vullen. We hebben dat idee overgenomen en aangepast voor onze consumenten.

“FlexiWash is bijvoorbeeld een nieuw programma dat verschillende temperaturen gebruikt in de bovenste en onderste rekken, zodat de glazen voorzichtig worden gewassen en de pannen een grondige beurt krijgen, in één wascyclus.”

Efficiëntie is eveneens een belangrijk criterium voor professionele gebruikers en daarom ontwikkelde Electrolux AutoFlex. AutoFlex is het eerste volautomatische programma dat 2000 tot 9000 keer per cyclus de vervuilingsgraad van het water meet met een lasergevoelige digitale lichtstraal en de temperatuur en de hoeveelheid water hieraan continu aanpast.

Een opvallend design

De nieuwe RealLife®-vaatwasser maakt deel uit van de nieuwe Inspiration Range van Electrolux, herkenbaar aan de opvallende visuele identiteit, die werd doorgetrokken in alle productcategorieën. Moderne, architecturale lijnen en authentieke materialen geven de toestellen een elegante en bijzondere look, die naadloos aansluit bij verschillende keukendesigns. Het design voor keukenretailers wordt gekenmerkt door een stijlvol bedieningspaneel van zwart glas op roestvrij staal en helderwitte ledlampjes.

De intuïtieve bedieningspanelen hebben een consistent grafisch profiel, met vereenvoudigde pictogrammen. De menu’s werden aangepast, voor een meer natuurlijke inschakeling van slimme functies, en hebben dezelfde vertrouwde bediening voor alle productcategorieën. Nog enkele nieuwe functies:

  • XtraPower, met verhoogde reinigingskracht en 40 % meer waterdruk.
  • Het programma MyFavourite, waar de gebruiker het meest gebruikte programma met de gekozen opties kan opslaan.
  • TimeBeam®, dat een lichtstraal op de vloer projecteert om de resterende tijd van een cyclus aan te geven.

Geen vulinstructies voor de RealLife

Sommige vaatwassers leggen de gebruiker ingewikkelde vulinstructies op in verschillende tijdrovende, bijna wetenschappelijk gedetailleerde stappen, maar Electrolux houdt het graag simpel: zet de borden gewoon in de vaatwasser.

Zo denkt de consument er ook over. In een onafhankelijk onderzoek in opdracht van Electrolux verklaart 98 % van de deelnemers dat ze de vaatwasser willen vullen zoals zij dat willen, en 57 % verkiest flexibele mandjes boven vaste rekken bij de keuze van een vaatwasser.*

“RealLife draait niet om vaste aantallen van identieke plaatsindelingen, want daar heeft de consument niets aan,” zegt Vincent Goffin. “Zowel professionele chefs als hobbykoks moeten diverse potten, pannen, plateaus, serveerschalen en keukengerei in allerlei vormen reinigen.”

En de verstelbare en aanpasbare FlexiLift-mandjes van de Electrolux RealLife®-vaatwasser werden precies voor dit soort “real-life” uitdagingen ontworpen, bevestigt Vincent Goffin. De extra grote kuip is binnenin ook ruimer dan bij gewone vaatwassers, zodat grote borden en potten en pannen in allerlei vormen er gemakkelijk een plaatsje in vinden, terwijl het toestel niet groter is dan de standaardafmetingen.

De FlexiSpray-arm met dubbele rotatie garandeert een optimale reiniging in de extra ruime kuip. “We hebben zeven maanden gewerkt aan het perfectioneren van de waterverdeling, zodat de vaat schoon is ongeacht hoe je hem in de vaatwasser zet,” zegt Vincent Goffin.

De Electrolux RealLife®-vaatwasser heeft niet alleen een revolutionaire kuip, maar beschikt ook over flexibele scharnieren, zodat je hem in een handomdraai in elke keuken kunt installeren.

* Bron: Ipsos Vantis voor Electrolux. Dishwasher Product Evaluation Test. In totaal 3109 respondenten.

De ReaLIfe®-vaatwasser uit het Inspiration-gamma is reeds verkrijgbaar voor een winkelprijs van € 899.99 tot € 1299.99.

###

Voor alle persvragen, neemt u contact op met:

Vincent Goffin – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

Tel. +32 (0) 2 716 24 94

GSM +32 (0)477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven & Perrine Sokal

Tel. 02/894 90 42 – 02/894 90 39

evancleven@webershandwick.compsokal@webershandwick.com

Save and share this post