Electrolux Newsroom Belgium

Het nieuwe Electrolux Inspiration gamma installeert zich in de wasruimte

Photos

Professionele voordelen geïntegreerd in een stijlvol gamma voor thuisgebruik 

Electrolux heeft een nieuwe lijn gelanceerd voor thuisgebruikers: Electrolux INSPIRATION. Het nieuwe gamma bevat huishoudtoestellen voor de wasruimte: Electrolux put uit haar unieke knowhow vanuit haar professioneel aanbod aan wasmachines en droogkasten en laat de Belgen hun kleding met de meeste zorg wassen. Het strakke, pure en harmonieuze design is geïnspireerd op de hedendaagse architectuur en combineert Electrolux zoals steeds met haar uitmuntende kwaliteit. Het resultaat: Inspiration toestellen die perfect in de moderne wasruimte passen.

Het Inspiration gamma: professionele kwaliteit van Electrolux in huis in een hedendaags design

Met het nieuwe Inspiration gamma creëerde Electrolux een gamma wasmachines, was/droogcombinaties en droogkasten met professionele eigenschappen voor het brede publiek. “Professionals eisen toestellen die betrouwbaar en efficiënt zijn, uitmuntende resultaten opleveren en hun werk aanzienlijk vergemakkelijken”, vertelt Vincent Goffin, Public Relations & Consumer Activation Manager Benelux bij Electrolux. “In dat opzicht verschillen ze niet van de verwachtingen van particuliere consumenten: het is dus logisch dat we deze principes ook integreerden bij de productontwikkeling van onze huishoudtoestellen.”

Het Inspiration gamma biedt de consument huishoudtoestellen met een strak, puur en modern design, geïnspireerd op de hedendaagse architectuur. Een aantrekkelijke lijn vormt samen met het kwaliteitsvol materiaal een rode draad doorheen alle producten en creërt een perfecte visuele harmonie. De Electrolux apparaten kunnen dankzij deze designaanpak naadloos geïntegreerd worden in hedendaagse interieurs.

Al 90 jaar levert Electrolux wereldwijd apparaten aan professionele wasserijen en vormen ze de nummer 1 partner in Europa op dit vlak. Het is de enige leverancier ter wereld die een compleet assortiment oplossingen (producten en diensten) voor professionele wasserijen aanbiedt onder dezelfde merknaam. Een op drie grote hotelketens wereldwijd kiest Electrolux als betrouwbare leverancier voor hun keukens en/of wasserijen. De innovatieve producten van Electrolux zijn stuk voor stuk ontworpen op maat van de behoeften van de meest veeleisende klanten. Samen vormen ze uiterst efficiënte oplossingen voor thuisgebruik, die uitstekende resultaten, een groot vertrouwen, optimaal tijdsbeheer en een uitstekende prijs kwaliteit garanderen.

 De Inspiration wasmachines, was/droogcombinaties en droogkasten hebben kenmerken en functies “geïnspireerd” op het professionele assortiment van Electrolux:

 • De wasmachines en droogkasten uit het Inspiration gamma bezitten het SteamSystemTM. Dit stoomprogramma ontkreukt en verfrist de kleding, waardoor sommige stukken zelfs kreukvrij uit de wasmachine komen.
 • De wasmachines en droogkasten worden aangedreven door stille, efficiënte, borstelloze elektrische Inverter motoren, ontworpen voor professionals en zo betrouwbaar dat Electrolux er tien jaar garantie op geeft.
 • Dankzij het programma MyFavouritesPlus onthoudt de wasmachine de meest gebruikte programmacombinaties om het leven van de consument eenvoudiger te maken.
 • De Electrolux Inspiration wasmachines hebben de beste energiescore. Sommige machines hebben zelfs energieklasse A+++ -20%. Bovendien schakelt de functie AutoOff de wasmachine aan het einde van de cyclus helemaal uit.
 • De wasmachines, was/droogcombinaties en droogkasten kunnen dankzij TimeManagerRde cyclus aanpassen zodat de was klaar is wanneer gewenst.
 • Gewichtsensor en doseeradvies: de Inspiration wasmachines tonen het gewicht van de trommelvulling en het maximumgewicht voor het gekozen programma. Bovendien adviseren ze hoeveel wasmiddel nodig is voor elke trommelvulling, waardoor thuisgebruikers nooit meer te veel doseren en altijd een ideaal wasresultaat behalen.
 • Dankzij EcoInfoTM duiden de wasmachines op een schaal van 1 tot 6 aan hoe zuinig de keuze van het gekozen programma is.
 • Het gamma droogkasten voor thuisgebruik is uitgerust met de professionele warmtepomptechnologie. De warmtepomp werkt zoals een omgekeerde koelkast om zo de warmte binnen te houden. Op die manier wordt alle energie alleen maar gebruikt om de kleren te drogen. Dit resulteert in een maximale efficiëntie en minimaal energieverlies.
 • Het Woolmark Gold Certificaat garandeert de zachtste behandeling. Hierdoor kunnen zelfs delicate stukken thuis gewassen worden in plaats van bij een professionele wasserij.
 • Het heldere, intuïtieve bedieningspaneel van de wasmachines en droogkasten zorgt voor veel gebruiksgemak.
 • SoftDrum: De Inspiration droogkasten hebben een grote, zachte trommel met nieuwe vleugels. De trommel beweegt het wasgoed met zorg voor minder kreuken en gelijkmatiger drogen.

Het Inspiration gamma van Electrolux is vanaf nu verkrijgbaar in België. De wasmachines hebben een winkelprijs van 499,99 tot 899,99 euro, de droogkasten hebben een winkelprijs van 499,99 tot 1099,99 euro. De was/droogcombinaties zijn verkrijgbaar voor een winkelprijs van 999,99 euro.

Save and share this post